Ako ste u horoskopu jedan od ova tri znaka, crno vam se piše

Devica

Djevica boluje od pedanterije i perfekcije u svakom smislu. Kad god je nervozna ili napeta ona je u stanju da riba stan do besvijesti. Neće stati dok sve nije na svom mjestu i to po njenom strogom rasporedu.

Takve su i u životu, sve mora biti besprekorno organizovano i na mjestu, ako nešto krene po zlu odmah će krenuti da ispravljaju krive drine i da se pitaju zašto baš to njima da se desi. Od nekog sitnog problema su u stanju da naprave ogromnu dramu.

Vaga

Vaga je veliki borac za pravdu i uvjek teži da sve razotkrije i raskrinka, iako to nije u njenom interesu. Ona će nepravdu vidjeti na svakom koraku, a tuđe probleme je u stanju da doživji kao svoje.

Pošto je velika esteta, najveća nepravda za nju lično je starenje. To je njen najveći neprijatelj sa kojim se ne miri dok je živa.

Ribe

Ribe imaju svoju viziju svijeta, koji je blizu savršenstva i teško dolaze u dodir sa realnošću. Kada skinu ružičaste naočare i ugledaju pravo stanje stvarnosti, teško će se racionalno nositi sa tim. Na probleme zato nerijetko reaguju veoma burno, ponekad i neuračunljivo.

Kada se nađu pred nekom teškom ili naizgled nerešivom situacijom, nije iznenađujuće da pokušaju da je riješe pod dejstvom alkohola jer se tako “lakše” suočavaju.