APOTEKAR IZ BORČE TVRDI: Zoran kod nas redovno dolazi i kupuje…

Zoran Marjanović, suprug brutalno ubijene pjevačice u Borči, redovno kupuje preparate za rast kose. U istoj apoteci majka pokojne pjevačice se snabdijeva lijekovima za smirenje. Inače, policija sužava krug osumnjičenih za ubistvo, a javnost se nada da će zločinac uskoro biti uhapšen.

– Dok je bila živa Marjanovići su za nju kupovali dražeje za grlo i preparate za podočnjake – otkrio je jedan vlasnik apoteke za Srpski telegraf.

Inače, Zoran sa svojom porodicom sve rjeđe izlazi iz kuće u Borči. Svekar se na kratko pojavio ispred kapije, žaleći se na to kako ih policija uopšte ne izvještava o Jeleninom ubistvu i pomaku u razotkrivanju ubice.

– Ništa ne znamo, sve saznajemo iz medija. Tužiću neke zbog pojedinih naslova. Mi smo normalna porodica i naši odnosi nisu poremećeni – rekao je Vladimir Marjanović.

Takođe napomenuo je kako sa prijom Zoricom imaju normalne odnose. Nada se da će ubica biti uskoro pronađen, jer im je on odnio Jelenu koju su svi mnogo voljeli.

Podsjećamo, Jelena Krsmanović je brutalno ubijena 2. aprila u naselju Borča, a policija sve vrijeme i dalje radi na rasvjetljavanju slučaja.

(srbijadanas.com)