BAHATI SIN RUSKOG MILIJARDERA: Snimao se dok je bežao od policije u besnom “mercedesu”! (VIDEO)

– On je go*no, ovaj policajac, mi smo na putu da nađemo drugog, da otkrijemo zašto su svi na Zemlji odlučili da nas proveravaju – čuje se na snimku

Sin ruskog oligarha je snimao policijsku poteru u kojoj su glavni akteri bili on i njegov prijatelj dok su jurili “mercedesom” ulicama Moskve.

Ruslan Šamsuarov (20), sin zamenika predsednika Lukoila, koja je druga po veličini naftna kompanija u Rusiji, snimao je incident i prikazao ga na Periskopu.

Za volanom je bio njegov prijatelj, dok je on kamerom na mobilnom telefonu zabeležio ovu filmsku jurnjavu. On je ignorisao komandu policajca da se zaustavi, pa je na taj način počela potera.
– On je go*no, ovaj policajac, mi smo na putu da nađemo drugog, da otkrijemo zašto su svi na Zemlji odlučili da nas proveravaju – čuje se na snimku.

Kasnije se vidi na snimku da su pokušali dodatno da isprovociraju policajca koji je pokušao da ih zaustavi. Vratili su se na mesto incidenta i okrenuli.

Šest policijskih vozila je učestvovalo u poteri koja je trajala 10 minuta, a onda su mladići odlučili da pobegnu pešaka.

Policija ih je kasnije uhvatila u parku gde su uradili još jedan lajvstrim provere njihovih dokumenata i dobili kaznu od 65 evra.

Pogledajte video: