BESKUĆNIK MI JE SPASAO ŽIVOT, OBEĆAO SAM MU SVOJU PEKARU: Ipak, dao sam mu otkaz. Pogledajte zbog čega

Pekar je promenio mišljenje nakon što je došao u svoju pekaru nešto pre ponoći i tamo zatekao beskućnika kako radi nešto što definitivno vlasnik nije očekivao

Francuski pekar, koji je obećao da će ostaviti svoju pekaru beskućniku koji mu je spasao život, promenio je mišljenje i dao mu je otkaz.

Mišel Flamant je zamalo umro od trovanja ugljen-monoksidom. U poslednjem trenutku spasao ga je beskućnik Žerom Aukant. Priča je objavljena u medijima nakon što je Flamant obećao da će čoveku koji mu je spasio život prodati svoj biznis za jedan evro.

Flamant (62) je rekao da je promenio mišljenje nakon što je došao u svoju pekaru nešto pre ponoći i tamo zatekao svog nesuđenog naslednika kako pije s gomilom prijatelja.

– Prošle nedelje sam se vratio u pekaru oko pola jedanest, jedanaest uveče i otkrio da je Žerom napravio neku vrstu bara s vinom i pivom, a svi njegovi prijatelji beskućnici bili su u prostoriji s pećima. Rekao sam mu da se nismo tako dogovorili – izjavio je Flamant za radio Frans Bleu.

Rekao je da je Aukant počeo da ga vređa i da mu je on onda rekao da spremi svoje stvari i ode.

Flamant, koji dugo vremena poznaje Aukanta, obučavao je beskućnika za svog naslednika i dao mu je ključeve od pekare pre planirane predaje lokala koja je trebalo da bude zaključena kasnije ove godine.

(Telegraf.rs/ Hina)