“Bio sam u komi i vidio Boga, ono što mi je pokazao me uništilo“!

Nathan se budi na mjestu gdje mjesta nema, u prostoru gdje prostor ne postoji. Polako shvaća kako više nije na onome svijetu, ali, nakon prvotnog šoka, shvaća kako je konačno došao onaj trenutak kada može saznati sve odgovore na sva pitanja o svojem životu.

U “razgovoru s Bogom“, biva vrlo zanimljivo, jer mu on pokaže sve situacije koje ga zanimaju, kao da ih ponovno proživljava. Mladić, stoga, kreće od najranije mladosti i pita tko mu je ukrao bicikl.

Zanima ga kada je bio najhrabriji, koliko je valova surfao, ko mu je dao najbolji savjet, koliko je jaja pojeo, koliko je puta nekome dao pet i koliko se puta sek*ao u životu. Odgovori su neočekivani, neki više, neki manje. Primjerice, hrabrost. Pokazao ju je još u ranoj dobi.

Zanimljiva i humoristična retrospekcija zaustavlja se onog trenutka kada se, među brojnim sjećanjima, pojavi njezin lik.

“Koja je žena bila stvorena za mene?”, pitao je mladić, a Bog mu je pokazao Paige. Nevoljko prihvaćajući taj odgovor, postavlja još jedno pitanje.

“Ne, mislio sam, koja je žena u povijesti čovječanstva bila idealna za mene?”, pitao je, ali i na to mu je Bog pokazao Paige.

Svjestan svojeg propusta, jer Paige i on davno su prekinuli, postavlja niz drugih koji se tiču njezinog života, prenosi Net.hr.

“Je li se udala?”, “Što radi sada”, pitao je o njoj, a kada mu je Bog pokazao njezin život i dijete, više nije želio o njoj razmišljati.

Želeći prestati razmišljati o Paige, pita: “Kada sam bio najsretniji”.

Odgovor koji mu je Bog dao totalno ga je potresao.

Pogledajte kratki i viešstruko nagrađivani film u kojemu su se mnogi prepoznali i zbog kojega su potekle čak i suze: