CECA NAPOKON PROGOVORILA: Ovo je jedina prava istina o mom ljubavnom životu!

Svetlana Ceca Ražnatović je već dugo jedna od najpoželjnijih žena na estradi, a njen ljubavni život je uvijek pod lupom medija. Pjevačica priznaje da joj nekad ne prija velika pažnja, pogotovo kada je riječ o njenoj porodici prije svega djeci, ali i o ljubavnom partneru.

“Imam potrebu i ime svih javnih ljudi, da kažem nešto: i mi imamo život i naša djeca su kao svi ljudi, naše porodice se ne cijene tako, svi mi plačemo kada pročitamo grozote, zbog toga moja djeca su patila. Moja djeca plaćaju cijenu izbora moje profesije“, započela je Ceca i dodala:

“Nisam postala imuna, onog momenta kada postanem imuna, znači da sa mnom nešto nije u redu, da više nisam čovjek, a ja sa trudim da budem kao i svi od krvi i mesa i da reagujem i kao majka, kćerka, sestra…“ ispričala je popularna pjevačica a onda je progovorila o svom ljubavnom životu.

“17 godina sam udovica, ni sa kim nisam započinjala život, ali to ne znači da nisam imala veze. Ja sam slobodna žena, ali ne želim da se time drugi bave. Sa kime ću biti to čuvam samo za sebe“, priznala je Ražnatovićeva i otkrila koliko su trajale njene veze.

“Imala sam veze, neke su trajale duže neke kraće. Ono što sam htjela da predstavim, ja sam predstavila“, rekla je Ceca a onda ispričala kako treba da izgleda njen muškarac.

“Predivni. Boja kose me ne zanima, mora da ima predivne ruke, trbušnajke. Volim to zategnuto, fino, lijepo… šalu na stranu, što se toga tiče, ovako je bilo kada sam imala 20 godina. Iz ličnog iskustva, shvatila sam da kod muškarca najviše volim način koji me voli. O ukusima ne treba raspravljati. Dajem se cijela, strastveno, ginem,“ priznala je Ceca u emisiji kod Ognjena Amidžića.

Što se tiče njene djece od njih nikada nije krila veze.

“Svi u porodici smo otvorenih karata. Sa djecom pričam otvoreno i kada su njihove veze u pitanju i kada sam ja u pitanju. Nikada nisam imala problem, uvijek su forsirali tu stvar, da ja ne budem sama. Naravno da bi ih pitala šta misle, to mi je bitno, taj odnos ali i ja komentarišem njihove partnere. Ne miješam se u izbor, djeca treba da budu srećna i ja biram sebi“.

(Kurir)