CECA SE OBRATILA HEJTERIMA: Anastasiji ne trebaju pokloni, imam prijedlog za vas!

Ceca Ražnatović i njena kćerka Anastasija javno su progovorile o svim planovima za gala proslavu, ali i o Fejsbuk grupi koja se šali na račun poklona za rođendan. Ceca je prvenstveno otkrila da njena kćerka uopšte ne traži previše. “Nije zahtjevna, inače je jako skromna djevojka.“ Fejsbuk grupa “Kupovina poklona za Anastasijin rođendan“ napravila je pravi bum i sakupila čak 185.000 ljudi, a Ceca je progovorila i o tome.

“Pa ko se još bavi ljudima koji nemaju šta drugo da rade nego kuckaju iza svojih laptopova. Ja se nikad nisam bavila ni komentarima, ni na taj način društvenim mrežama. Kad bismo tako gledali, Novak nikada ne bi trebao da izađe pred publiku, ispalo bi da ga mrzi cijeli svijet, ja nikada ne bih trebala da zakažem ni jedan koncert, ispalo bi da me mrzi cijeli svijet. Ljudima ne možeš ugoditi. Mnoga djeca slave rođendane, mnoga djeca mnogo luksuznije slave pa nikom ništa“, rekla je ona, a onda dodala i prijedlog za sve ljude u grupi.

“Vjerovatno je interesantno dok se o tome toliko piše. Pod broj dva, kada je bilo za Srbiju i Unesco jedva su skupili 40.000 ljudi na Fejsbuk stranici. Kada je neka humanitarna akcija ne možemo da skupimo 5.000 ljudi. Ovdje imamo 185.000 ljudi. Eto, neka bezveze šala. Ja imam prijedlog za svih tih 185.000. Svi po euro da nekom bolesnom djetetu uplatimo liječenje. Te poklone što oni maštaju za Anastasiju, eto Anastasiji ne treba ništa, neka svi daju po euro. Ja ću se pridružiti grupi isto i daću mnogo više pa da učinimo dobro djelo.“

(Kurir)