Ceca zapretila tužbom, a Jelena Karleuša joj opet ZAČEPILA usta!

Bura oko rođendana Anastasije Ražnatović se ne stišava. “Čorba” se očito tek zakuhava, naročito sada kada je procurila informacija kako je Ceca odlijepila zbog Karleušinih statusa na Twitteru.

Tako je jedna novinarka u SMS poruci otkrila Jeleninom PR menadžeru Zoranu Birtaševiću kako joj je izvor blizak Ceci otkrio da će Ražnatovićeva tužiti Karleušu i sve joj uzeti. Unatoč tome, Jelena je imala spreman odgovor!

Jelena Karleuša je na društvene mreže postavila fotografiju na kojoj se vidi SMS prepiska njenog menadžera i novinarke. Novinarka je poslala sljedeći upit Jeleninom PR-u:

– “Zoki, možeš li da nam vidiš sa Jelenom da nam da neku izjavu povodom današnjeg teksta u Kuriru o njeni statusima upućenim Ceci, njenoj djeci, Mitrovićima… Pravili bi nastavak priče. Javi mi da znam da li da računamo na to…”, napisala je novinarka, a odgovor Karleušinog menadžera je bio sljedeći:

– “Jelena je napisala sve što je imala, ne želi da nastalja. Hvala ti…”.

Potom je izvjesna novinarka otkrila detalje i otkrila navodnu Cecinu rekaciju na sve statuse:

– “Znam Zoki, pretpostavila sa, ali imamo info da Ceca hoće da tuži Jelenu, sve joj uzeti i da je odlijepila zbog tvitova, svašta je rekla. To su info našeg izvora koji je dobar sa njom.”
Jelenin menadžer na ovo nije odgovorio ništa, a cjelokupnu prepisku je proslijedio Karleuši, koja mu je napisala: “Kaži da je moja izjava da Ceca može da mi popuši k**ac“. JK je SMS prepisku postavila na Facebook profil i opisu fotografija dodala: “A može i dva”.

Jeleni su pojedinci zamjerili ovakvu poruku i dodali da jedna dama nema takav riječnik, te da Ceca sve diplomski radi, na što je Karleuša odgovorila: “Dama ne zna kako izgleda unutrašnojost zatvorske ćelije. Ona diplomski organizuje gepek”.

Da li će JK i Ceca zaista ponovo završiti na sudu, ostaje da vidimo…

Autor: Ekskluziva.ba