Da li Vi možete izdržati trening Jurija Bojke?: Samo za izdržljive momke (VIDEO)

Skot Atkins, instruktor borilačkih vještina i holivudski glumac, pokazao nam je svoj trening koji ga je pripremio za ulogu zatvorenika, Jurija Bojke…

Iako je 3. dio „Undisputed“ filma bio premijerno prikazan prije 5 godina, Jurij Bojka je i dalje nevjerovatan hit. Posle legendarnog Brusa LIja, Džekija Čena, Džet LIja i Van Dama, dobili smo i novog akcionog junaka koji je odgovoran za neke od najboljih borilačkih koreografija ikada snimljenih.

Skot Atkins je britanski instruktor borilačkih vještina, a nedavno je započeo i svoju holivudsku karijeru. Pored toga što je glumio u „Undisputed“ filmovima, on je odgovoran za borilačke koreografije drugih poznatih filmova, kao što je „X-Men“ franšiza.

Njegov lik, Jurij Bojka, je ozloglašeni zatvorenih koji je borac u zatvorskim borbama. Kako bi se pripremio za svoju ulogu, Skot Atkins je morao da prođe kroz nevjerovatanu frizičku transformaciju, a to je postigao svojim teškim i zahtjevnim treningom.

Skot veliku pažnju psovećuje treningu u teretani. On se trudi da ojača sve djelove tijela kako bi bio spreman za najteže borilačke vratolomije. Kaže da sve vježbe podjednako radi, ali da se najviše fokusira na grudi, leđa i stomak.

Takođe, Skot do perfekcije vježba udarce i koregrafiju sa svojim timom boraca kako bi mogao da kreira najbolje borilačke koreografije.

Ako želite da budete jaki i snažni kao Bojka, onda je ovo trening za vas.