DANAS MU SAHRANA UMESTO SVADBE: Izgubio život idući po svadbenu tortu!

Ferid Galijašević (28) iz Tešnja, koji je ovog vikenda trebalo da se oženi, poginuo je u petak ujutro u Doboju, kada je golf četiri, koji je vozio, podletio pod kamion. Poginuli je jučer trebao stupiti u brak, za 15:00 sati je bilo zakazano građansko vjenčanje, tokom večeri vjersko, dok je za danas bilo zakazano i svadbeno veselje. Nesretni mladić je život izgubio idući po tortu u Doboj.

Galijašević je, kako je potvrđeno “Nezavisnim“, jučer oko 10.30 pokušao da pretekne kombi, ali je iz suprotnog smjera naišao kamion MAN, koji je vozio Elmir Unkić, takođe iz Tešnja. Došlo je do direktnog sudara.

“Nažalost, podletio je pod kamion i izgubio je život na licu mjesta. Od siline udara golf je doslovno smrskan, a tijelo nesrećnog vozača iz golfa su izvukli vatrogasci. Trebalo je ovog vikenda da se ženi. Ovo je užasna tragedija“, rekao je sagovornik.

Uviđaj, kojim je rukovodio dežurni tužilac dobojskog Okružnog tužilaštva, izvršili su pripadnici Policijske stanice za bezbijednost saobraćaja Doboj. Šta je uzrok nesreće, tek će biti utvrđeno.

“Na osnovu naredbe dežurnog tužioca, tijelo poginulog je prevezeno u prosekturu JZU `Sveti apostol Luka` Doboj, radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti“, rečeno je iz dobojske policije. Tokom obavljanja uviđaja, saobraćaj na dijelu puta gdje se ova tragedija dogodila bio je zaustavljen sve do 12.40 i odvijao se alternativnim pravcima.

(jelah.info/nezavisne.com)