Devet policajaca sjelo je u restoran, a konobarica je shvatila da nešto NIJE U REDU!

Nakon što su pokopali svog kolegu Stevena Smitha koji je nakon ranjavanja podlegao ozljedama, devet policajaca iz američke države Ohio sjelo je na ručak u obližnji restoran.

Posluživala ih je Jessica Dunbar čiji je otac umirovljeni policajac i odmah je shvatila da policajci nisu dobro raspoloženi. Nakon što ih je pitala jesu li imali težak dan jedan od njih joj je odgovorio da je svaki dan u kojemu položiš ‘brata’ u zemlju užasan dan. Tada je shvatila da su se policajci upravo vratili sa sprovoda Stevena Smitha, piše Little Things.

Smrt tog predanog policajca navela je Jessicu na razmišljanje o vlastitoj obitelji. Odrasla je uz majku koja se svakodnevno brinula za oca koji je reskirao život obavljajući svoju policijsku dužnost. Shvatila je da se teška tragedija mogla dogoditi i u njezinoj obitelji. I znala je da mora nešto napraviti.

Kada su ožalošćeni kolege ubijenog policajca završili s ručkom izdala im je račun u iznosu od 123 američka dolara. No, pravo iznenađenje dočekalo ih je na poleđini računa. Ta poruka postala je pravi hit na internetu.

Jessica je napisala da ih ona časti ručkom. “Ne mogu ni zamisliti kako je danas izgledao vaš dan kao ni kroz što prolazite svakog dana. Nadam se da će vam dani postati bolji”, napisala je uz poruku poštovanja prema policiji i sućuti za obitelj ubijenog policajca.

Njezina je neočekivana dobrota postala viralni hit na internetu, a za NBC je rekla da im je njihov stisak ruke nakon što su pročitali poruku bio najveća zahvala.

(Net.hr)