DIJETE (7) PALO SA TERASE I POGINULO TUGA: Majka umiruću kćerku nosila na rukama!

Djevojčica M. B. (7) preminula je jučer nakon pada sa petog sprata višespratnice u Bajnatskoj ulici u subotičkom naselju Prozivka. Tragedija se dogodila poslije 12 časova, a nakon pada djevojčica je bila živa, ali je od zadobijenih povreda i pored skoro pedesetominutne borbe ljekarske ekipe preminula u Opštoj bolnici u Subotici.

Komšije kažu da je majka tijelo nesrećne djevojčice od mjesta pada na rukama donijela do ulaza.

– Komšije su mi pričale da je majka djevojčicu na rukama donijela do ulaza i da su tamo čekali Hitnu pomoć.

Navodno je davala znake života i vjerovali su da će preživati jer je pad ublažilo drvo koje se nalazi pored zgrade. Nažalost, desilo se najgore, svi smo u šoku i molim vas nemojte ulaziti u zgradu, ne znamo ništa više – rekla je stanarka zgrade.

Jedna od komšinica ispričala je da je majka čula tup udarac u trenutku kada je njeno dijete palo sa terase.

– Potražila je kćerku u stanu i tek kada je vidjela da je nigdje nema, pogledala je sa terase. Nemamo riječi, ovo je nešto najstrašnije što sam ikada čula. Siroto dijete, ali siroti i roditelji – dodaje komšinica.

U subotičkoj policiji potvrđeno je da se dogodila tragedija, da je o svemu odmah bilo obaviješteno tužilaštvo.

– Viđala sam djevojčicu u prolazu, iz viđenja znam i roditelje i ne znam šta bih drugo rekao osim da je ovo šok za sve nas. Mnogo nam je žao, velika tragedija. Ne daj, bože, nikome – uznemireno nam je rekao jedan od stanara.

Tijelo sedmogodišnje M. B. danas će biti prevezeno u Novi Sad, gdje će biti urađena obdukcija.

Djevojčica je pohađala prvi razred OŠ „Sonja Marinković“, a za njene roditelje, porodicu Bunić, komšije imaju samo riječi hvale i opisuju ih kao dobre ljude koji su vrijedni radnici u subotičkoj privrednoj zoni „Mali Bajmok“.

(Alo.rs)