DOK IM MASIRA VAGINE, ONE VRIŠTE: Zaprepastićete se kad čujete koliko para im uzima za to! (VIDEO)

Vaginalna masaža je novi svetski trend, a kad čujete koliko košta, neće vam biti dobro

Profesionalne vaginalne masaže su novi svetski hit za koji su žene širom sveta spremne da potroše mnogo novca. Samo jedna takva masaža košta oko 500 evra, a žene se za njih odlučuju da bi se “oslobodile stresa” i poboljšale svoj se*sualni život.

Takve masaže poznate su pod imenom “Yoni”, što potiče iz istočnjačke tradicije i znači “sveti portal”, a uključuju kombinaciju milovanja, dubokog disanja i penetracije prstom, piše Mirror, a prenosi Fokus.ba.

– Kada u meditaciju uključimo dodir, to je prilika za čišćenje energije – kaže profesionalni sek*olog Isis Feniks, koji napominje da tretman ne uključuje nužno orgazam.

Ipak, svoje klijentkinje podstiče da se “vokalno izražavaju” tokom masaže, kako bi isto to kasnije ponovile i u sopstvenoj spavaćoj sobi.
– Ponekad se osećam tužnom, ponekad osećam kako me prožima orgazmička energija, ponekad osećam kako mi je telo obamrlo, a ponekad jednostavno meditiram – objasnila je svoje iskustvo jedna od korisnica, Vanesa Muradian, dodajući da se nakon masaže oseća snažno i samouvereno.

Yoni masaže donekle su slične od ranije poznatim “or*azmičkim meditacijama”, u kojima se žene okupljaju zbog grupnih mas*urbacija. Ovi tretmani pak obećaju korisnicima “bolje stanje svesti, kvalitetniji intimni život i jače orgaz*

Tokom “or*azmičkih meditacija” žene se skinu od struka nadole, a vođa grupe 15 minuta masira klitoris dok ostali učesnici posmatraju. Vođa pritom detaljno opisuje vaginu kojoj se posvećuje – boju, teksturu i oblik. Ovakve grupe poznate su kao “gnezda”.

Ovaj je trend još 2001. godine pokrenula Nikol Dedon iz San Franciska, a sada broji više od 10.000 poklonika – mnogi od njih su i penzioneri u devetoj deceniji života.