DVE GODINE NAKON NJEGOVE SMRTI: Goga Sekulić doživela šok kada je otišla na grob svog muža, pa odlučila…

Dvije godine nakon što je preminuo njen suprug Igor Ramović, Goga Sekulić je spremna da krene dalje i da misli na sebe i svoju budućnost. Pjevačica se trenutno nalazi u Grčkoj, a na ostrvu Egina je posjetila manastir, obilježila godišnjicu Igorove smrti i pomolila se.

“Poslije “Pinkovog festivala“ sam više bila u Cirihu nego u Beogradu, pa sam vikendom samo išla na nastupe. Ispunila sam sada sebi želju da odem na ostrvo Egina kod Atine i da posjetim manastir Svetog Nektarija, kome sam se molila za Igora. Ja sam, inače, uvijek nedjeljom išla u manastar Rakovica jer tamo postoji šaka tog sveca, ali mi je bila želja da i ovdje dođem. Tako sam i obilježila godišnjicu Igorove smrti, jer na groblje više ne idem“.

“Otkako su prošle godine izbrisali moje ime sa groba, više ne idem tamo. Ja sam mnogo toga za njega uradila, a doživjela sam niz neprijatnosti od njegove porodice. Bila sam u manastiru, zapalila svijeću i pomolila se. Moram svoj život da gledam, on je ipak ostavio dvoje djece iza sebe. Ja sam uradila sve što sam mogla dok je bio živ i nakon toga, sada samo sebe gledam i ne osvrćem se na prošlost“, ispričala je Goga.

Nakon odmora u Grčkoj, kako saznajemo, Sekulićeva će boraviti na relaciji Crna Gora – Hrvatska, gdje ima zakazane nastupe, a krajem avgusta će otići u Majami i Los Anđeles.

(Alo.rs)