EVO KAKO CRNOGORCI PLJAČKAJU SRBE NA MORU: Nećete verovati svojim očima kad vidite ove cene!

Ukoliko odete na plažu i iznajmite ležaljku koja se nalazi u sklopu nekog kafića neće vam biti dozvoljeno da pijete piće koje ste poneli sa sobom

Odavno nije tajna da letovanje u Crnoj Gori košta koliko i na nekoj drugoj egzotičnoj destinaciji. Cene variraju od mesta do mesta, a takođe postoji i velika razlika između kupovine u hipermarketu i kupovine na plaži, gde cene znaju da budu i do pet puta više.

Ukoliko odete na plažu i iznajmite ležaljku koja se nalazi u sklopu nekog kafića neće vam biti dozvoljeno da pijete piće koje ste poneli sa sobom.

Takođe ukoliko voće kupite u hipermarketu, kilogram će vas u proseku koštati 230 dinara, a na plaži za isto to očekujte duplo skuplje cene.

Flaširana voda od pola litra za deset dana letovanja košta oko 20 evra.

Na plaži u Crnoj Gori, limenka piva košta od 180 do čak 500 dinara.

U marketu je cena piva od 180 dinara, pa naviše. Razlika u ceni Koka-kole je skoro duplo skuplja, pa na plaži iznosi 230 dinara, a u marketu 120 dinara. Neskafa je u proseku oko 350 dinara, a pljeskavice od 200-300 dinara.

Cene ležaljki ipak prednjače, pa iznajmljivanje za jedan sat košta od 1.200 do 2.400 dinara u zavisnosti na kojoj plaži se kupate.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)