FARMER JE TAJNO KORISTIO LJUDSKE DIJELOVE TIJELA: Želio je da stvori nešto užasavajuće!

Edward Gein imao je ozbiljnih problema sa majkom. Gein je počeo da pokazuje znakove psihološkog oštećenja još od malena, ali je pukao kada mu je umrla majka 1945. godine!

I dok je tehnički Gein ubio samo dvoje ljudi, on je razvio užasnu naviku pljačkanja grobova kada mu je umrla majka.

Kada je bio uhapšen, Gein je priznao da je 40 puta išao da pljačka grobove od kada mu je umrla majka. Rekao je da je tokom odlazaka na groblje kao da je bio u nekom “bunilu”. Tokom otprilike 30-ak puta kada je odlazio on je uspjevao da se trgne iz toga i nije odlazio na groblje, već kući.

Već sljedeći put iskopavao je leševe koji su nedavno sahranjeni, uglavnom sredovječnih žena za koje je mislio da podsjećaju na njegovu majku.

Nedugo nakon njene smrti, Gein je odlučio da želi da promijeni pol.

Za njega, najbliža stvar promjeni pola bilo je stvaranje “ženskih odijela” od koža tijela koje je iskopavao. Gein je donosio tijela kući, gulio im kožu i lijepio kožu kako bi sklopio odijela koja je redovno nosio. Nejasno je koliko je takvih maski/odijela pronađeno u njegovoj kući. On je priznao da je opljačkao ukupno 9 grobova. Ali odijela od kože nisu bila jedina stvar koju je policija pronašla kada su ga uhapsili…

Kada je Edward Gein uhapšen 1957. godine zbog ubistva radnika iz lokalne prodavnice, policija je otkrila ludačku kolekciju predmeta napravljenu od ljudskih dijelova tijela. Ovo je samo nekoliko predmeta koji su pronađeni…

Uznemirujuća ogrlica napravljena od ljudskih jezika.

Kaiš napravljen je od ljudskih bradavica.

Srećom po Geina, on nije bio optužen krivim zbog ludila.

(Top Rated Viral)