HAOS NA ZEMLJI: Upozoreni smo, nismo reagovali, ČOVEČANSTVU tek sledi PAKAO! (VIDEO/FOTO)

Bivši fizičar NASA-e napominje da bi porast temperature od samo jednog stepena mogao dovesti do toga da nivo mora poraste za 5 do 10 metara. Takođe, u narednom periodu će biti povećan broj ekstremnih olujnih nepogoda…

Džejms Hansen, bivši NASA atmosferski fizičar i trenutni predavač na Univerzitetu u Kolumbiji, rekao je da je ove nedelje došao do podataka koji su krajnje uznemirujući. On upozorava da porast temeperature od samo dva stepena predstavlja OGROMNU OPASNOST za čovečanstvo!

Istraživanje koje je sproveo Džejms otkriva da će u narednih 50 godina visina mora porasti za 15 metara. Takođe, on napominje da bi porast temperature od samo jednog stepena mogao izazvati da nivo mora poraste za 5 do 10 metara. U narednom periodu će biti povećan broj ekstremnih olujnih nepogoda.

Hansen je zajedno sa 16 naučnika radio na ovom istraživanju i svi su došli do jednog istog zaključka – ovo je upozorenje za čovečanstvo!

Njihov zaključak se temelji na otapanju lednika i ledenih santi na Grenlandu i Antarktiku.

Napominju da bi sa porastom globalnih temperatura došlo do bržeg otapanja, čime bi se velike količine hladne vode proširile svetskim morima i izazvale promene cirkulacije.

Upravo ovo bi dovelo do porasta nivoa mora, a mi ne bismo mogli ništa da uradimo kako bi to sprečili.