HARIS BERKOVIĆ SADA PREVRŠIO SVAKU MERU: Rada ga uhvatila kako…

Malo je falilo da dođe do ozbiljnog kurcšlusa između Rade Manojlović, njenog dečka Harisa Berkovića i Kaće Živković, pošto su nedavno svo troje imali zakazano snimanje u Grandovom studiju u Košutnjaku!

Spekulisalo se da je mladi pjevač nasrnuo na Kaću u hotelskoj sobi u Novom Pazaru, želeći da ima se*s sa njom! Logično, to je posebno uznemirilo Radu koja je tada uveliko bila sa njim u vezi, ali ona nije željela da pozove koleginicu i pita je šta se tačno desilo među njima! Sve dok se njih dve nisu slučajno srele!

“Iako su imale zakazano snimanje u različito vrijeme, obe su znale da će se tamo vidjeti. Tako je i bilo! Dok je Rada čekala u šminkernici da izađe na scenu, naišla je Kaća i tada su se prvi put vidjele poslije svega. Shvativši da ispred studija ima mnogo novinara koji željno iščekuju njihov susret, Rada je u prolazu šapnula Kaći: Zovem te večeras da popričamo! Kaća je ostala zatečena, ali je tačno znala o čemu se radi samo joj nije bilo jasno zbog čega je Rada čekala dvije nedjelje da je pita nešto što je, fakat, zanima“, priča izvor i otkriva detalje njihovog tajnog razgovora:

“One su se zaista čule nekoliko sati kasnije i Rada ju je otvoreno pitala da li je istina da je bila sa njenim dečkom! Međutim, Kaća je u međuvremenu dobro razmislila ishvatila da ne želi da se upliće u tu priču, a još manje da iznosi detalje koji mogu da utiču na njenu vezu sa Harisom! Zato joj je rekla kako ona tada nije mogla da zna dali su njih dvoje stvarno zajedno ili je to bio samo marketing zbog dueta koji su snimili, te da ako ima nekih nedoumica treba da popriča sa Harisom i njega pita svešto je zanima. Izgleda da Rada nije očekivala takav odgovor, pa je poslije toga sve okrenula na šalu i dodala kako mediji često znaju da pretjeraju. Međutim, Kaća ni tada nije rekla da to nije istina pa je Rada vjerovatno shvatila da je istina sve što s emeđu njima desilo u Novom Pazaru“.

(Kurir)