Incident u Drugoj ekonomskoj: Nokautirao drugove iz razreda, majka ga ispisala iz škole!

U Drugoj ekonomskoj školi došlo je do incidenta nakon čega su devojčica B. M. (16) i dečak T. D. (16) završili u Urgentnom centru. Posle jedne naizgled obične đačke svađe, učenik II/7 N. S. udario je pesnicom u glavu svoje drugare iz razreda.

– Došlo je do tuče, ali šta je prethodilo sukobu utvrđuje se. Nakon ukazane pomoći u Urgentnom centru deca su upućena u policijsku stanicu Voždovac, da u prisustvu roditelja objasne šta se dogodilo. U toku je saslušanje povređenih, a nakon njih biće saslušan i dečak koji ih je povredio – rečeno nam je u MUP-u.

Direktor škole Dejan Nedić objasnio je da je do sukoba došlo nakon male prepirke.

– Do koškanja je došlo kada su se gađali kredama. Devojčica je rekla tom dečaku koji ih je kasnije povredio da ih ne gađa, on je skočio i udario je u glavu, ispod slepooočnice. Drugi dečak je pokušao da je odbrani nakon čega je i njega udario u nos. Devojčica je u nesvesti bila na kratko i oboje su odvezeni kod lekara – kaže za “Blic” direktor Druge ekonomske škole Dejan Nedić.

Prema njegovim rečima dečaka koji je povredio dvoje drugara iz odeljenja, majka je odmah po incidentu ispisala iz škole, koju pohađa i njegov stariji brat.

Ranije je u Urgentnom centru potvrđeno da su ovo dvoje maloletnika primljeni na opservaciju a u konsultaciji sa tužiocem preduzeće se sledeće mere.