Internet je eksplodirao zbog ovog snimka: Skelet vanzemaljca pronađen na Marsu

Prema mnogim samoprozvanim “lovcima na vanzemaljce” i pojedincima koji prate NLO-e, nova fotografija koju je poslalo vozilo Curiosity rover predstavlja definitivan dokaz da je na crvenoj planeti u dalekoj prošlosti bilo života. Na novim snimcima se vidi nešto liči na fosilne ostatke vanzemaljca na Marsu.

Posmatranjem fotografije postaje jasno da su prizori pomalo čudni, međutim, da li “čudno” znači da se radi o vanzemaljskom prizoru?

Ova slika sa Marsa je nešto što je izazvalo burne reakcije na internetu. Ona ukazuje na to da bi postojanje “malih zelenih ljudi” na Marsu moglo biti više od prazne priče.

Fotografisane “prašnjave” kosti, koje su svega nekoliko centimetara dugačke, jasno su uočljive i ne izgledaju kao kamenje u okolini. Prema stručnjacima za susrete s vanzemaljcima, minijaturni torzo i dve male ruke se jasno vide na fotografiji koju je NASA-ino vozilo poslalo. Ovo je jedno od nekolicine izuzetnih otkrića do kojih se došlo prolaskom NASA-inog vozila kroz surovo okruženje crvene planete.

Džefri Pričet, stručnjak za NLO-e koji je video fotografije, kaže da je jasno da se radi o “fosilnim ostacima nekog stvorenja”.

NASA je objavila ovu fotografiju, ali je izbegla da komentariše mogućnost da se radi o “fosilnim ostacima”, koji su “jasno” uočljivi na fotografijama.

Elen Stofan veruje da je čovečanstvo na ivici da otkrije vanzemaljce.

Stofan je rekao: “Mislim da će tokom naredne decenije biti snažnih nagoveštaja da postoji život van Zemlje i mislim da ćemo za 20 do 30 godina imati i definitivan dokaz”.

Da li je zaista besmisleno verovati u to da je Mars, naš sused, nekad bio pogodno okruženje za život kakav nam je poznat? Novo istraživanje ukazuje na to da je crvena planeta u prošlosti bila slična Zemlji, imala je okeane, a moguće je i da je njena površina bila pokrivena vegetacijom.

Da li je moguće da sada pred sobom imamo dokaz o postojanju života na Marsu? Ili se samo radi o još jednom neobičnom kamenu na površini Marsa?

Misteriozne fotografije poput ove nisu ništa novo. Otkako se Curiosity rover spustio na površinu Marsa, videli smo mnoštvo neobičnih fotografija. Videli smo objekte koji liče na statue, kolica, diskove, kosti, kacige i mnoge druge čudne oblike, koji prema mnogim pojedincima ukazuju na to da je na Marsu u prošlosti cvetala civilizacija.

Webtribune.rs