ISTRAGA POLJULJALA BRAKOVE: Razvode se zbog Jeleninog ubice!

Istražujući slučaj ubistva pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33) policija je redom krenula da saslušava sve koji su se tih dana našli u blizini nasipa u Crvenki na kojem je ona pronađena mrtva.

Istraga nije otkrila ubicu, ali jeste poljuljala brak dvoje Beograđana! Naime, redakciji „Alo“ javio se Milan L. kome nije toliko teško palo što ga je policija ispitivala zašto se noću vozikao po Crvenki, ali jeste objašnjavanje supruzi Radi kada su ga inspektori odali gdje je viđen noću!

– Policija mi je zakucala na vrata. Supruga me preplašeno zvala na posao da mi kaže da su me tražili. Iskreno, i ja sam se uplašio. Otkud ja u toj priči! – ispričao je Milan L., koji nas je jučer pozvao da nam se požali, i naveo da je pakao tek uslijedio.

– Kada sam otišao u policiju i kada su me pitali šta sam tražio u Crvenki nekoliko dana poslije ubistva, laknulo mi je. Objasnio sam im da sam vozio koleginicu kući poslije noćne smene. Policajci su bili jako korektni. Međutim, kod Rade nisam uspio da se operem. Haos je uslijedio kada sam to isto morao da objasnim i ženi koja me je čekala kod kuće – navodi ovaj Beograđanin za „Alo!“.

– Počela je da viče: „Šta ti imaš koga da voziš?! Šta ti imaš s njom?!“ Ne mogu ženu sad da ubijedim da smo samo kolege. Ljuta je jer joj to nisam ranije rekao, nego je saznala od policije. Eno je viče, hoće razvod! Ne znam šta da radim sad… Čini mi se milije bi joj bilo da sam ja ubica, nego što sam drugu noću vozikao. Vjerujte, u policiji se nisam tresao, ali pred ženom kod kuće hoću da iskočim iz svoje kože – izjadao nam se Milan.

On objašnjava da su bezbjednosne kamere sa kuća i prodavnica snimile njegov auto jedne večeri i da su inspektori tako došli do njega.

– Vidjeli su na koga je registrovan automobil i došli su mi u kuću. Svaka čast za to, provjeravaju svaki detalj, svaku sitnicu. Ali, kud baš mene nađoše, pa sad žena hoće da me ostavi – kaže Milan.

(Alo.rs)