IZVREĐALI TAKMIČARA JER JE PEVAO PESME ŠABANA ŠAULIĆA: Karleuša mu sugerisala da pjeva nesto modernije, a on razvalio (VIDEO)

Nikola Stojanović (22) iz Niša predstavio se u prvom krugu “Zvezda Granda“ pesmom „Princ za konju belom“ Šabana Šaulića. Nakon prve pesme dobio je tri glasa i nastavio da peva drugu numeru „Svađalice moja mala“ Marinka Rokvića. Konačan rezultat bio je pet „da“ i dva „ne“.

„Simpatičan si dečko, odlično pevaš. U kojoj autoperionici pevaš sa tom leptir mašnom?“, našalio se Lukas. Viki je pohvalila kandidata da je mnogo sladak i da je možda i previše vežbao. Ana Bekuta se nije složila sa Tajanstvenim u ocenjivanju i poručila mu da je strog.

„Da sam znala da si leptir mašnu kupio u Americi odmah bih ti dala glas. Šalu na stranu mnogo si simpatičan i lepo si pevao ali moram da se složim sa Tajanstvenim da mi se nije dopao kraj u prvoj pesmi“, rekla Marija.

Bekuta se našalila da je JK prespavala čas, a Snežana je dodala da je verovatno htela da se upuca kad je čula pesme. Pogledajte i kako je Jelena reagovala na ovo u video snimku.

online.grand