Jela BIJELI LUK svaki dan na PRAZAN stomak! Evo šta joj se dogodilo sa organizmom nakon mjesec dana!

Bijeli luk je najmoćnija namirnica pogodna za naše zdravlje, a ako ga jedete svaki dan na prazan stomak učinit će čuda za vas i vaše tijelo!

Infekcije i upale bilo koje vrste mogu se spriječiti i izliječiti konzumiranjem bijelog luka. Konzumiranjem bijelog luka na prazan stomak pored toga što će pomoći da se borite protiv artritisa, uspješno će vas osloboditi i bolova.
Poznat je i slučaj jedne žene koja je imala problema sa visokim krvnim pritiskom. Odlučila se da proba metodu konzumiranja bijelog luka svaki dan prije prvog obroka.

Ako se pitate zašto baš na prazan stomak, razlog je što na taj način ništa drugo u želucu se neće miješati sa bijelim lukom i asimilacirati njegove hranjive materije.

Ovo se na kraju ispotavilo kao najlakši način za održavanje krvnog pritiska pod kontrolom. Idealno je što uzimajući bijeli luk na ovaj način nema nikakve nus pojave kao što je slučaj sa lijekovima koje kupujemo.

Bijelu luk stvarno je čudesan i čuva nas od infekcije gljivica, bakterija, bradavica i svih ostalih bakterijskih infekcija. U slučaju da imate neku od ovih infekcija, uzmite bijeli luk jednom dnevno i osjećaćete se mnogo bolje u roku od par dana.

Bijeli luk je koristan i za pluća, te pomaže u prevenciji i liječenju respiratornih organa, sprječava upalu pluća, kašalj, bronhitis.

novonovo.info