Jelenin muž uhvaćen u laži!

Zoran Marjanović, muž ubijene Jelene Marjanović, uhavaćen je u laži kada je u policiji saslušan “čovjek sa štapom“, koga je sam Zoran pomenuo u izjavi datoj inspektorima. Pjevačicin muž rekao je da je čovjeka sa štapom vidio onog trenutka kad je njegova supruga trčala, ali je starac opovrgao njegovu tezu i pritom prošao poligraf!

– Čovjek je rekao se da nikada ne šeta tokom dana, već predveče, zbog svoje bolesti. Potvrdio je da je vidio Zorana kako traži Jelenu, ali je rekao da je to bilo tek uveče, a ne oko 15 časova, kako je tvrdio suprug ubijene. On je na sva pitanja odgovorio i ne postoji sumnja da je vezan za svirepi zločin – objašnjava naš sagovornik.

Da Zoran nešto krije u vezi sa zločinom, policajcima je bilo sumnjivo i kada su na jednom od snimaka bezbjednosnih kamera vidjeli njegov automobil, koji je tog dana kada je Jelena nestala na desetine puta odlazio sa nasipa i vraćao se na tu lokaciju.

– Snimak je uzet sa kamera koja se nalaze iznad prodavnice u naselju Crvenka. Nije jasno zašto se Zoran, ili već ko je bio u njegovom automobilu, toliko puta upućivao ka nasipu. Nadamo se da će rješavanju slučaja pomoći i kamere sa obližnjih kuća – dodaje naš sagovornik.

Kao i prethodnih dana, u Borči je i jučer bilo policajaca. Traže nove dokaze za svirepo ubistvo. Iz prikrajka posmatraju i na kuću Marjanovića. Bijesni na medije, Marjanovići jučer nisu željeli da pričaju s novinarima. Oko podneva, u kuću im je došla kuma Vera, koja je bježeći od novinara odmahivala rukama na svako njihovo pitanje. Ona je saslušana u policiji i čak su joj neke lične stvari oduzete.

Vještačenje svih predmeta potrebnih za rasvjetljavanje ovog zločina nije završeno. Ni oružje kojim je nesrećna žena ubijena nije pronađeno.

– Dvadeseti dan istraga tapka u mjestu. I dalje je najveći pritisak na porodicu Marjanović, koja svakim dana postaje sve sumnjivija – kaže izvor „Alo!“ upućen u slučaj.

(Alo.rs)