JEZIVO! Trudnica pogledala u ultrazvuk svoje bebe, imala je šta i vidjeti…. FOTO

Trudnica tvrdi kako može vidjeti duh svoje majke kako zuri u nju – na snimcima njene bebe.

Rebecca Melia izgubila je majku Sharon u drugom mjesecu ove godine, umrla je od raka bubrega. Kaže da nikad nije imala priliku reći majci da je trudna.
Sharon je imala samo 49 godina kad je umrla, a tri godine se borila s opakom bolesti.

Njena porodica kaže da uvijek osjećaju njeno prisustvo i da vjeruju da na neki način bdije nad njima, izvještava Liverpool Echo.

Sada je Rebecca (30) još sigurnija, nakon što je ugledala mamin lik na snimci bebe.

Rebecca je otišla na pregled 18.6. ove godine, a počela se brinuti kada je morala dugo čekati medicinsku sestru da donese snimke.

– Dugo su se zadržali, pa sam mislila da su otkrili nešto. Bila sam uvjerena da nešto nije u redu s dječakom. Dok sam razmišljala o tome, prišla mi je sestra, dala snimke i s osmijehom rekla: “Mislim da će ti se svidjeti”. Znala je da mi je majka nedavno umrla.

Rebecca je uzela snimke i objavila ih na Facebooku.

duh m– Na jednom mjestu u sobi su fotografije moje majke i prije nego što sam krenula kod ljekara, razgovarala sam s njom. Rekla sam joj da bih voljela da ide sa mnom. Ovo je njeno 14. unuče i za svakog je bila tu.

Kada je bolje pogledala snimke, Rebecca je ugledala ono za šta misli da je majčino lice.

– Nisam mogla vjerovati, bila sam šokirana i sretna istovremeno. Majčino lice, koje sam tako jako željela vidjeti, jasno kao dan se pojavilo na snimku.

– Htjela sam ovu priču podijeliti s drugima koji su izgubili svoje najmilije…

Prevod i adaptacija: Doznajemo.com/D.Z.