Kada vidite kako izgleda Van Damova ćerka, pašćete u nesvijest. PAZITE ŠTA VAM KAŽEMO!

Većina žena se zaljubila u Žan Klod Van Dama još od filma “Kikbokser”. On je onaj tip muškarca pred kojim ženama klecaju koljena.

Glumac ima troje djece sa ženom Gledis Portugiz. Sva djeca su mu poprilično zgodna i talentovana, a ćerka Bjanka Van Verenberg je zaista pravo čudo.

Pored činjenice da se bavi fitnesom, Bjanka umije da zada i nekoliko dobrih udaraca. Jel treba da pominjemo uopšte da je nevjerovatno seksi.

Zaista jeste! Spremite se za Bjanku u punom sjaju.

Bjanka i Žan Klod imaju sjajan odnos pogotovo od kada imaju zajedničku opsesiju, a to su borilačke vještine.

“Dogovorimo se da se nađemo a onda ga pitam što sam uopšte i došla? Ja sam perfekcionista, kao i on, pa me on često kritikuje vezano za moju formu”, rekla je.

“Obično mi kaže, pogledaj kako je moj udarac visok! A ja mu odgovorim, tata daj budi ozbiljan – očigledno sam bolja od tebe!”

“Želim da pokažem svim mladim djevojkama i djevojčicama da možete da budete fizički spremne i ženstvene. Da možete da prekrstite noge za stolom, a onda da isprebijate nekoga na lijep i ženstven način. Kao što je moj otac borilačke veštine predstavio mojoj generaciji – želim da nastavim njegovo naslijeđe”, rekla je Bjanka.

Želimo joj svu sreću. Nas je definitivno ubijedila u to što priča!

Izvor: kurir.rs