KESIĆEV SKANDALOZAN SNIMAK ZAPALIO INTERNET! Da li je voditelj preterao i uvredio Srbe? (VIDEO)

Iako se tvrdi da je drugi deo sminka izmontiran, u kojem Kesić za Srbe iz Republike Srpske kaže da su “budale”, mnogi smatraju uvredom i ono što je u prvom delu snimka za njih rekao

Voditelj satirične emisije “24 minuta” Zoran Kesić, našao se u žiži javnosti, i to zbog ismejavanja Republike Srpske i Srba. Iako se tvrdi da je drugi deo sminka izmontiran, u kojem Kesić za njih kaže da su “budale”, mnogi mu zameraju i smatraju uvredom i ono što je u prvom delu snimka za njih rekao i način na koji se sprdao nazivaju neprimerenim.

Naime, voditelj je komentarisao kako bi referendum Škotske mogao da obezbedi legitimitet i mnogim drugima, koji žarko žele da se osamostale.

– Juče Krim, danas Škotska, sutra Katalonija, preksutra što da ne, Republika Srpska…mada, možda bolje ne Republika Srpska, ne znam da li ste videli kako izgleda na mapi? Na šta ovo liči”, rekao je u svojoj emisiji Kesić, koji je naišao na osudu, jer je, prema mišljenju mnogih ovom svojom konstatacijom uvredio Srbe.

DA LI MISLITE DA JE KESIĆ UVREDIO SRBE?
Ne, nije ništa strašno rekao
Nije na mestu komentar
Da, treba da snosi posledice
GLASAJTE
U drugom delu snimka, za koji se tvrdi da je izmontiran, Kesić govori “budale”, posle čega se smeje, izvinjava, i dodaje “ali jesu”. Iako je možda drugi deo snimka montaža

komentar na račun Srba i Republike Srpske mnogi smatraju kao ozbiljnu uvredu, koja je naišla na veliku osudu po društvenim mrežama.

Pogledajte snimak, pa ostavite i vi komentar na ovu temu: