KLUPKO SE ODMOTAVA: Otkriveno zašto je ubijena Jelena i kako je u priču povezan njen suprug Zoran!

Istraga svirepog ubistva pjevačice „Granda“ Jelene Marjanović (33) nastavlja se provjerom privatnih i poslovnih kontakata njenog supruga Zorana Marjanovića. Naime, kako se posljednjih dana stekao utisak da muž ubijene zna ko je presudio njegovoj ženi kao i da to ne smije da kaže, inspektori su počeli da češljaju i sve njegove poznanike i poslovne saradnike.

– Tragajući za dokazima posljednjih dana provjeravaju se Zoranovi saradnici iz javnog života, ali i poznanici. To se sve radi kako bi se provjerilo da li je neko iz osvete Marjanoviću ubio ženu koju je volio. Policija će razgovarati i sa ljudima sa estrade. Provjeravamo da li je Zoran nekome nešto dugovao. Pitali su ga da li sumnja na nekoga, ali je on, da li zbog sedativa, straha ili iz neznanja, sve to demantovao – objašnjava naš sagovornik, koji ne negira da bi Zorana ponovo mogli da privedu u policiju na informativni razgovor, a možda i cijelu porodicu Marjanović.

U domu Marjanovića jučer je bila prisutna nervoza. Za koji dan će biti mjesec dana kako je ubijena Jelena. Na početku su bili raspoloženi za saradnju sa novinarima, a jučer su medije optužili da su ih satanizovali i upropastili im živote.

– Na šta ovo liči? Mi živimo kao u logoru, ne možemo napolje da izađemo. Zbog obilježja da smo satanisti sad treba neko nožem da nas napadne? Dvadeset i pet dana ste ovdje, niko ne može normalno da živi – priča Vladimir Marjanović, i dodaje:

– Ja ću ovo izdržati, i Jana i moja porodica ćemo izdržati… Nosićemo svoj krst!

Strpljenje gube i komšije. Svakodnevno je veliki broj policajaca oko njih, a pomaka nema. Kažu da dvadeset i više dana žive u agoniji.

S druge strane, policija zasad, barem zvanično, nema nijedan trag koji bi sa sigurnišću ukazao ko je ubio Jelenu Marjanović na nasipu u Borči.

(Alo.rs)