KUĆA STRAVE: Držali devojčicu (16) zaključanu u sobi, podvodili je i silovali na groblju!

SMEDEREVSKA PALANKA – Žrtva dvojice silovatelja iz Bogatića, uhapšenih u okviru policijske akcije “Ciklon“ je 16-godišnja djevojčica iz Smederevske Palanke. Osumnjičeni za njeno silovanje i podvođenje su njen nevjenčani suprug David Gajić (21) i njegov ujak Vlada Nikolić (36).

Monstruozno zlostavljanjanje djevojčica je trpjela više od tri mjeseca, zaključana i bez hrane. Bila je podvođena mušterijama koje su svakodnevno dolazile u kuću strave u Bogatiću.

– Djevojčica je Davida upoznala preko Fejsbuka, i na njegov nagovor je u junu pobjegla od kuće. Otišla je kod njega. Njena majka je ubrzo saznala gdje joj je kćerka i uputila se u Bogatić, sa namjerom da je vrati kući. Djevojčica je međutim odbila. Rekla je da voli Davida, da se udala za njega, da joj je lijepo i da ne želi da se vrati kući. Nakon toga, majka se vratila u Smederevsku Palanku, a u kući u Bogatiću je započeo horor – kaže izvor upoznat sa istragom.

David je najprije počeo da tuče djevojčicu, ali i da je podvodi mušterijama koje je nalazio po lokalnim kafanama.

– Bukvalno je izlagao po kafanama, nudio je njene sek*ualne usluge, a ona je trpjela batine ako se pobuni – kaže naš izvor.

Tri mjeseca zaključana bez hrane

Zlostavljanje je iz dana u dan bivalo sve gore, a onda se na djevojčicu okomio i Davidov ujak, Vlada Nikolić (36), koji je jedne noći djevojčicu odveo na lokalno groblje u Bogatiću i tamo je, uz batine, silovao.

Djevojčicu je zatim vratio kući kod svog sestrića. Tu su je držali zaključanu u jednoj sobi, bez hrane, ali su se zato mušterije ređale iz dana u dan.

– Preživljavala je svakodnevna silovanja. Truma koju je preživela u toj kući je bila strašna – kaže naš izvor.

On navodi i da je zlostavljanje koja je djevojčica preživljavala tri mjeseca, otkriveno slučajno, jer je David na kraju djevojčicu natjerao i da krade za njega.

– Šabačka policija je djevojčicu uhapsila zbog krađe. Kada je dovedena u policijsku stanicu bila je potpuno fizički i psihički slomljena, u izuzeto teškom stanju. Odmah je uključen Centar za socijalni rad, tužilaštvo i Gajić i njegov ujak su uhapšeni.

Gajić se zbog podvođenja sumnjiči za trgovinu ljudima, a njegov ujak za silovanje.

(Kurir)