MARJANOVIĆI NE TUGUJU ZA JELENOM: Šokantna izjava Jelenine bliske rođake!

– Niko iz porodice Marjanović, osim Zorana, ne tuguje za Jelenom… Kod njih u kući u Borči se sluša muzika, gleda TV, glasno priča i smije… Ne djeluju kao da su izgubili nekog bliskog. Glavna zanimacija Marjanovića je da čitaju šta novine pišu o njima. Samo piju kafe i komentarišu naslove. Ovo za Informer tvrdi rođaka ubijene “Zvezde Granda” Jelene Marjanović, koja je nakon pjevačicine smrti više puta boravila u kući njenog supruga Zorana u Borči.

Ona kaže da navodno Marjanovići ne djeluju kao familija koja za nekim pati, ali dodaje da to ne važi za Zorana, koji je dva mjeseca posle smrti supruge i dalje utučen i tužan.

Reporteri Informera koji izvještavaju o ovom zločinu još prije mjesec dana su primijetili da Jelenin svekar Vladimir samo “za javnost” nosi crninu, dok je u kući navodno obično u bijeloj atletskoj majici.

Izvor za Informer kaže da se u domu Marjanovića ni po čemu ne može zaključiti da su prije samo 59 dana izgubili blisku osobu i to nakon stravičnog zločina.

– Nekoliko puta sam nakon Jeleninog ubistva bila u kući Marjanovića i atmosfera koja tamo vlada me je, blago rečeno, šokirala. Da ne znam šta se desilo, pomislio bih da je u toj kući sve u najboljem redu. Tamo se bez imalo griže savjesti smije, glasno priča, gleda se TV, sluša muzika, ma, prosto vlada vedra atmosfera. Ne mogu da shvatim šta je sa tim ljudima, odakle im tolika hladnokrvnost i ravnodušnost?! Doduše, ne mogu da griješim dušu, jer za Zorana to ne važi. Na njemu se vidi da pati i da ga tuga izjeda – priča rođaka Jelene Marjanović.

Prema njenim tvrdnjama, u domu pokojne pjevačice život je navodno nastavljen istim tempom kao kada je bila tu.

– Samo je Zorica sada preuzela kuhinju, jer je za to uvijek bila zadužena Jelena. Sve ostalo je isto. Tamo iz kuće niko ne izlazi, osim kad treba da se ide do prodavnice. Po cijeli dan sjede, gledaju televiziju, piju kafe i komentarišu natpise u medijima. Niko suzu ne pusti, niti izgleda kao da pati. Čak mislim i da crninu nose zbog drugih, a ne zbog Jelene. Nekoliko puta, kada sam došla da vidim kako su, najnormalnije smo sjedili i pričali, čak se i smijali, prepričavali dogodovštine… Jelenino ubistvo gotovo da niko i ne pominje. Stvarno sam bila zgranuta njihovim ponašanjem – dodaje ova Jelenina rođaka.

Međutim, prema njenim riječima, sve ovo ne važi za Jeleninog supruga Zorana, koji ipak veoma teško podnosi Jeleninu smrt.

– Što se Zokija tiče, on pati, i to mnogo. Puši, pije kafu i ne progovara. Danju spava, noću sjedi, pokušava da nešto uradi u studiju, ali ne uspijeva. Zamišljen je i odsutan. Kao da nema utjehu ni podršku majke, oca i brata, koji samo gledaju šta će ljudi reći, šta će novinari novo napisati. Samo za njega i mogu sigurno da tvrdim da je jedini od njih iskreno volio Jelenu – otkriva naša sagovornica.

Kako nam je rekla ova rođaka ubijene pjevačice, ni Jeleninoj majci Zorici više se ne mili da dolazi do Marjanovića.

– Prvih dana poslije ubistva dolazila je redovno kod njih, doduše, sa jednim jedinim ciljem – da što duže bude uz Janu. Međutim, vremenom to se promijenilo. Nije se više osjećala prijatno tamo, pa je zamolila da Janu dovode kod nje. Sada je djevojčica malo kod Zorice, a malo kod Marjanovića. Osim toga, Zoricu su u početku Marjanovići vozili na groblje, a sada to čine njene komšije i rođaci – kaže nam Jelenina rođaka.

(Informer.rs)