MIRELIN MUŽ NAJAVIO TUŽBU: Drogirali su mi i silovali ženu u “Parovima“!

Andrej Laharnar, nevjenčani suprug učesnice „Parova” Mirele Lapanović, o čijem sek*ualnom odnosu sa cimerom iz vile Milutinom Radosavljevićem Milijem bruji region, sprema tužbu za silovanje! Osim toga, on namjerava i da tuži produkciju tog rijalitija, jer smatra da je njegova žena bila drogirana tokom sek*a sa Radosavljevićem.

– Imam u planu da podnesem tužbu protiv Milija za silovanje moje žene. Ja sam ubijeđen da je taj sek*ualni čin bio protiv njene volje i da ona tog čina nije ni bila svjesna. Ona je sutradan govorila cimerima da se sek*a ne sjeća i da se sa njom šale. Tek kada je uključena „skrivena”, shvatila je da je to zaista bilo i počela je da plače. Nju ne krivim zbog toga što se desilo. Ništa joj ne zamjeram. Mili ju je iskoristio. On je bio svjestan šta se dešava, čim se odmah ujutru hvalio da je imao se*s sa Mirelom, da je dobra u krevetu… Njemu zamjeram i zato hoću da ga tužim. Povrijeđen sam jer je spavala sa drugim, ali nisam ljut na nju – priča za „Alo!” potreseni suprug atraktivne Slovenke i iznosi svoje pretpostavke o dopingovanju njegove žene.

– Pretpostavljam da su oboje bili pijani, ali je vrlo moguće i da je moja žena bila drogirana. Mili je u utorak oko dva sata poslije ponoći govorio Ploći „da je neko unio nešto u vilu i sipao u piće”. To jasno ukazuje na to da su Mireli dali drogu. Ja imam snimak njihovog sek*a od 3 sata poslije ponoći do 7 ujutru, koji sam pokazao predstavnicama pojedinih evropskih organizacija za zaštitu žena i sve su saglasne da je bila drogirana. Detaljno su ispratili njeno ponašanje i poručili mi da se tako ponaša samo osoba koja uzme drogu GHB (u narodu poznatija kao droga za silovanje). Iskreno da vam kažem, mi smo zajedno 14 godina, toliko puta sam je vidio pijanu, imali smo odnose kada je bila pijana, ali ovakvu je nikada nisam vidio. I ja mislim da je bila pod dejstvom droge – smatra Laharnar i najavljuje da će provjeriti da li je njegova supruga zaista bila drogirana.

– Koliko sam upućen, svako ko uzme tu drogu, ona mu u organizmu ostaje čak tri mjeseca. Želim da Mirelu izvedem iz vile i da ljekarskim analizama provjerimo da li je bila drogirana. Ukoliko se dogodi da sam u pravu, tužiću produkciju za drogiranje moje žene – završava razgovor sa nama uznemireni Andrej.

Mirela je jutro poslije noći kada se odigrao se*s, čak tri puta, ispričala cimerima da se ne sjeća sek*a sa Milijem.

– Jeste li vi normalni? Bila sam pijana, znate dobro da sam završila na infuziji nakon toga! Kakav se*s? Ako nastavite da pričate o tome, ispašće da je bilo silovanje – vikala je ona.

Na snimku njenog sek*a sa Milijem jasno se vidi da je ona skoro nesvjesna i da pokušava da odgurne Radosavljevića, ali da je on u jednom trenutku privlači sebi tako što je vuče za kosu, a zatim svlači sebe i nju. Mirela s Andrejom ima sina, dok iz prvog braka takođe ima nasljednika.

(Alo.rs)