MISLILA DA SE MLADIĆ LUDO ZALJUBIO U NJU: A onda je penzionerka doživjela OVO!

Penzionerka, koju je mladi muž iz Tunisa ostavio nakon samo dvije sedmice braka, kaže da se i bojala da će je oženiti samo zbog vize. Patricia Hancocks (64) upoznala je Mondhera Meznija na Internetu kad je njemu bilo samo 26 godina. Počeli su romantičnu vezu, a zaručili se 19 dana nakon što su se prvi put vidjeli u Tunisu.

– Tretirao me kao princezu, a intimni odnos je bio nevjerovatan. Dugo vremena prije nisam osjetila dodir muškarca. Mislila sam da je on onaj pravi.

No, bajka nije dugo trajala i Mezni je ostavio nakon samo dvije sedmice zajedničkog života u njenoj kući u Lencesteru (Velika Britanija).

Sada Patricia, koja štedi novac za razvod, stalno razmišlja da li je njen suprug ikad volio ili je oženio zbog vize.

– Počeli smo pričati na internetu u ljeto 2012. godine i odmah smo ‘kliknuli’ – kaže majka troje djece.

– Čak i preko Interneta se osjećala hemija. Nisam bila u vezi godinama, nisam tražila ljubav, ali bilo je nešto u njemu. Uskoro smo razgovarali pet puta sedmično. Obasipao me komplimentima, a naši razgovori su bili vrhunac mog dana. Kad mi je predložio da dođem u Tunis da se vidimo, odmah sam pristala.

Penzionerka nije rekla svom ljubavniku da je posljednjih 12 godina u invalidskim kolicima zbog osteoartritisa.

– Bila sam uznemirena. Šta će on misliti? Ali, nisam se morala brinuti. Prvo mi je rekao da sam lijepa. Nije baš znao engleski, ali koristili smo aplikaciju za prevođenje na telefonu. Prve noći sam platila našu večeru, jer sam znala da on ne zarađuje puno.

– Onda smo otišli u njegovu sobu u porodičnoj kući odakle smo sljedećih dana rijetko i izlazili. Nakon što smo prvi put vodili ljubav, rekao mi je da sam idealna za njega.

– Ubrzo me zaprosio. Moj prvi brak je završio prije 25 godina, nisam mislila da ću ikad više biti mladenka. Organizirali smo vjenčanje za samo tri sedmice.

Kupila je prstenje, vratila se kući, naručila vjenčanicu.

– Kćerke su bile sretne zbog mene, ali su mi rekle da budem oprezna. Vjenčanje je bilo skupo, pa sam jela samo hljeb i maslac da bih ga mogla platiti.

U jedanaestom mjesecu 2012. su se vjenčali.

– Bilo je čarobno, svi su bili oduševljeni. Sljedećeg jutra mi je dao poklon. Dao mi je malu kutiju, mislila sam da je prsten, prvi poklon od njega. Ali kad sam otvorila, unutra su bile lažne trepavice. Rekao mi je da bi mi dobro pristajale.

Uskoro se sama vratila u Veliku Britaniju kako bi suprugu osigurala vizu. Osam mjeseci kasnije dobio je privremenu vizu.

Prva sedmica je bila kao iz bajke, kao medeni mjesec.

– Ali, onda se promijenio. Nestalo je i komplimenata i intimnih odnosa, rekao je da živi kao u zatvoru. Spakovao je kofere i preselio u Portsmouth. Nije se javljao mjesecima, a onda je poslao poruku. Tražio je novac.

– Slomio mi je srce, potrošila sam sav novac. Još uvijek pokušavam nastaviti sa životom – zaključuje ova žena

(Doznajemo.com)