MOJA KĆERKA JE UMRLA ZBOG OVOG PREDMETA, A SVI GA IMATE U KUĆI: Majka upozorila roditelje na opasnost!

Zoe Hart iz Australije je umrla 2002. godine, sa samo 20 mjeseci, nakon što se ugušila kanapom za podizanje roletni. Nju su roditelji smjestili u krevetac na spavanje, a kada su se vratili da je obiđu, shvatili su da djevojčica NE DIŠE!

Roditelji su djevojčicu ostavili u krevecu gdje se igrala, skakutala i gledala se u ogledalo. Međutim, deset minuta kasnije, kada je otac Stiven ušao u sobu, shvatio je da je njihova kćerka mrtva.

– Podigla se kako bi pogledala kroz prozor, skliznula sa malog stolića koji je bio pored i glava joj je zapela između kanapa od roletne. Visila je na njemu – rekla je majka Di Hart.

Majka Di je, u vrijeme ovog nemilog događaja, bila trudna dvadesetak nedjelja sa sinom Majklom.

– Nismo mogli da skinemo Zoe sa kanapa. Ona se umotala. Zvali smo Hitnu pomoć i pokušali da je oživimo. Međutim, nismo uspjeli. Gledali smo kako nam dijete umire pred očima – rekli su neutješni roditelji.

Danas Di i Stiven imaju troje djece. Pored Majkla, dobili su bliznakinje Zaru i Adel. Majka je riješila da ovu priču podijeli javno jer želi da ukaže na opasnost od roletni koju svaka porodica ima u kući!

(Telegraf.rs)