MUŠKA SPONZORUŠA: Nezaposlen, ali zarađuje ogromne pare

Iako dolazi iz dobrostojeće porodicei i ima sve što poželi, čini se kako mu ipak nedostaje pažnje i brige u životu.

On živi za luksuz, život u hotelu s pet zvjezdica, markiranu odjeću, mjesečni džeparac od nekoliko hiljada eura. Ne, nije zaposlen i nema svoj biznis i porodica ga ne finansira. Novci mu pristižu iz džepa bogatog sponzora kojeg je upoznao na jednoj internetskoj stranici.

Edward Oliver je mladić kojemu sponzor plaća sve što mu srce poželi i još k tome njih dvoje su u pravoj platonskoj vezi. Biseksualni Edward je otkrio kako mu je to najduža sponzorska veza.

“Viđali smo se jednom sedmično, a nakon prekida njegove veze viđali smo se i više. Najprije je htio seksualnu vezu, no kako smo se upoznavali, ljubav je postala platnonska. Nezaposlen sam, tako da na ovo gledam kao posao. Ponekad mu pomažem u njegovom poslu”, kazao je za Daily Mail.

Edwardova porodica bi sigurno ostala u šoku da saznaju s čim se to njihov sin bavi.

“Znaju da ne radim, ali znaju i za skupocjene poklone. Nikad me ne pitaju od kuda mi novac. Iz dobrostojeće sam porodice pa prijatelji pretpostavljaju da imam dovoljno i bez ovoga. Ovo mi je kao posao, obavljam uslugu za novac i za to sam dobro plaćen”, priznaje Edward.

Edward je otkrio kako se na sve to odlučio jer je u prethodnim vezama uvijek bio onaj koji o nekome brine što mu je dosadilo, ‘Lijepo je za promjenu kad neko brine o vama’, zaključio je Edward.