Nakon što je ugradio silikone, srpskom folk pjevaču uslijedio šok!

Bivši učesnik muzičkog takmičenja “Pinkove zvezde“, Aleksa Rabrenović, šokirao je domaću javnost kada je prije nekoliko dana otkrio da planira da ugradi silikone u bicepse. Nakon što je operacija urađena, a slike njegovih novih grudi obišle medije, podigla se još veća prašina, pa je pjevač riješio da se oglasi putem društvene mreže Facebook.

“S obzirom na to da sam tema dva dana u srpskim medijima prosto sam dužan da se i ovako oglasim. Smatram da u Srbiji ima jako loših i zavidnih ljudi! Shvatam da je Srbija konzervativna ali treba dati malo stila, nivoa, kulture! Susreo sam se ovih dana sa jako ružnim situacijama što kod prijatelja, što u društvenog okruženju, što na ulici. Cijela ova situacija mi je pomogla da shvatim da oko mene ima more zlih, opakih, konzervativnih prijatelja! Stavio sam sve na test! Dobio sam razne screen shot-ove svih onih koji su mi malo prije toga napisali “jel sve ok“ a potom pljuvali komentarisali i slično. To je Srbija, to su ljudi! Ne znam zašto bilo koga zanima šta ja radim sa sobom, šta radim na sebi? Moje tijelo moja stvar, zar ne? Mene nikada nije interesovalo niti sam se bavio tuđim problemima, željama, potrebama kao ni životom! Evo jedne informacije za sve konzervativce u našoj još konzervativnijoj zemlji“, napisao je Aleksa na društvenoj mreži Facebook, a zatim dodao:

“U Evropi svaki peti muškarac koji trenira ima ugrađenje implante, da znate da se ne blamirate. Radi se o muškim implantima! Kao zemlja se nismo dovoljno razvili da bi to razumjeli. I TV( televizor ) je nekad bi naučna fantastika. Hejteri, idite na neki bazen, smijte se, uživajte, sunčajte se, ide more, uživanje. Pružite nekome lijepu riječ mnogo će značiti i vama i nekom, lijepo je. Pomozite nekome u nevolji, komšinici idite u prodavnicu. Okrenite se humanitarnom radu, dajte vodu životinjama napuštenim po ulicama. Umjesto da se bavite šta ko radi…. Budite kul! Biće vam bolje! Gledajte svoja posla!“, zaključio je Aleksa.

(Kurir)