Nakon što je Vučić rekao kako znaju ko je ubica Jelene Marjanović, njen suprug Zoran…

Ako u policiji zaista znaju ko je ubica moje supruge, kao što tvrdi premijer Vučić, ja ih preklinjem da mi kažu ko je to, bez obzira na to što nemaju dokaza da ga uhapse… Dao bih život da to saznam, kaže suprug Jelene Marjanović…

Ako u policiji zaista znaju ko je ubio moju Jelenu, kao što tvrdi premijer Aleksandar Vučić, preklinjem ih da mi to kažu! Život bih dao da to saznam!

Ovo je jučer u razgovoru za Informer rekao Zoran Marjanović, suprug pjevačice Jelene Marjanović, koja je ubijena na nasipu u Borči prije tačno 164 dana, 2. aprila ove godine.

Vraćena nada

Dan nakon što je premijer Srbije Aleksandar Vučić otkrio da “policija sa velikom sigurnošću može da kaže ko je Jelenin ubica, ali nema materijalnih dokaza da zločinca uhapsi“, Zoran Marjanović je rekao da mu se vratila nada da će monstrum ipak biti uskoro uhvaćen.

– Bio sam presrećan kada sam pročitao premijerovu izjavu da se ubici ušlo u trag i da znaju ko je to. Vjerujte mi da niko više od mene ne bi volio da se otkrije manijak koji mi je ubio ženu?! Zato molim inspektore da mi se jave, da mi kažu ko je to, pa makar trenutno nemali dokaze da monstruma uhapse. Život bih dao da saznam ko je ubio moju Jelenu – kaže Zoran Marjanović.

Prema njegovim riječima, agonija predugo traje i svi članovi porodice počeli su da gube nadu da će se ovaj slučaj ikada okončati.

– Strašno je kada nekoga koga ste voljeli više od života izgubite na tako svirep način. Mjesecima se pitam zašto je neko odlučio tako da joj presudi! Zato mnogo hvala policiji što nije prestala da radi na ovom slučaju i što su mi ponovo vratili vjeru da će ovaj pakao konačno prestati – ističe Marjanović.

Na pitanje kako komentariše tvrdnje da je ubica upravo neko iz njihove bliske okoline i da sumnja ne pada jedino na njega i Jeleninu majku, Zoran nam je rekao:

– Ja u to i dalje ne mogu i ne želim da povjerujem. Razmišljam, preispitujem se, ali ništa mi ne pada na pamet i ni na koga ne mogu da posumnjam. Iskreno, ne vjerujem da je to neko od porodice ili prijatelja s kojima smo provodili vrijeme. Ubiti nekoga sa 33 udarca, mučiti i baciti u kanal, pa to može samo neki manijak, monstrum i potpuni stranac. Jer, svi iz naše okoline obožavali su Jecu – dodaje on.

Jana se oporavila

Zoran nam je otkrio da njihova petogodišnja kćerkica Jana i dalje ne zna da je ostala bez majke.

– U svem ovom rasulu, jedino sam uspio da Janu oraspoložim i vratim je u djetinjstvo! Potpuno se oporavila, nije više ćutljiva i povučena, redovno odlazi u vrtić… Idemo svake nedjelje i kod psihologa na razgovore i u tome nam pomaže njena vaspitačica Lenka. Niko od njih nije za to da joj kažemo istinu, već nam savjetuju da to ide prirodnim putem. Ali, dijete ko dijete, osjeća da nešto nije u redu i prosto kao da zna da nam se Jeca neće više vratiti. Svakako, čim pita za majku, ja promenim temu, odemo napolje, u igraonicu – ispričao nam je suprug pokojne pjevačice.

(Informer.rs)