NASILNIK TRAŽI MILOST Ahmet: Marija, oprosti mi – a evo šta mu je ona poručila!

Monstrum Ahmet Marinković (40) smješten je u pritvorskoj jedinici sa dvojicom cimera, kojima priča kako se kaje zbog svega što je uradio i kako se nada da će mu nevjenčana supruga Marija Ferezović (21) oprostiti što ju je tukao i žigosao, zarad djece koju imaju.

Naš izvor objašnjava da ga niko od rođaka i prijatelja još nije posjetio, te da i ne zna da ga je Marija zauvijek napustila i povela djecu sa sobom.

– Nikada mu se neću vratiti… Nek trune u zatvoru. Ni zbog sebe mu ne bih oprostila, niti zbog svoje dvije kćerke. Nisam luda da mu ponovo dozvolim da me muči i bije i da djeca to sve gledaju. On me ne zanima više… – odgovorila mu je Marija.

Nesrećnu ženu Ahmet je mučio punih 48 sati. Marija je ispričala da ju je nevjenčani suprug tukao nogama i rukama, da ju je žigosao, tjerao da jede njegov izmet i sjekao žiletom!

– Suzdržavala sam se da ne pustim glas dok me je tukao, da ne bi čula djeca. Uvijek sam trpjela i ćutala, ali kad je počeo da me peče užarenim limom i žiletom, nisam mogla da izdržim, jaukala sam i vrištala. Djeca su sve čula i pokušavala su da dođu do mene, ali on im je branio – pričala je Marija, čije povrede govore više od riječi.

Ahmet se, nalazi u manjoj ćeliji, sa cimerima.

– Miran je kao bubica. S vremena na vreme se požali cimerima zbog zlodjela koje je počinio. Inače, on do sada nije bio privođen – objašnjava naš sagovornik.

(Alo.rs)