NEKO JE STAVIO PSA U KESU I BACIO GA JE KAO DA JE ĐUBRE: Onda je otkriveno nešto neverovatno!

Ovakve stvari zaista mogu da iznerviraju i uznemire: životinje koje su loše tretirane i izgladnjivane od strane vlasnika.

Ono što je organizacija za životnjiska prava iz Nju Džersija pronašla u đubretu je nešto najšokantnije što ste ikada videli.

Unutar plastične vreće, pronašli su tugu: psa toliko izgladnelog i mučenog da osim kostiju i kože nije bilo ničeg više. iako slika sugeriše nešto drugo, ovaj jadni pas je nekako još uvek bio živ.

Niko ne zna kako je ovaj pas završio u đubretu. Ali zahvaljujući čipu, pronađeni su bivši vlasnici. Ta osoba je dozvolila da Patrik, ime psa koje su mu dali nakon spasavanja, bude toliko gladan i samo je dopustio da pas polako nestaje.

Pas je odmah odnet u specijalnu veterinarsku bolnicu jer mu je život visio o koncu. Izgladnele životinje kao Patrik moraju da se upoznaju ponovo sa hranom jako polako jer su im stomaci jako dugo bili bez hrane.

Patrika su držali na toplom sa grejačima i prekrivenog ćebadima, jer s obzirom da nije imao ni malo masti, jako brzo je gubio telesnu toplotu.

Tokom tog vremena, Patrik je stalno mažen i pažen. Njegov prethodni vlasnik i njegovo maltretiranje ga je umalo ubilo, pa je bilo vreme da Patrik sazna šta je to ljubav.

Trebalo je dosta vremena da se Patrik oporavi od fizičke i psihičke traume koju je doživeo. Uprkos ljubavi koju je dobio, ostao je stidljiv i uplašen od ljudi.

Danas je Patrik prava slika jednog zdravog, srećnog i lepo odgajanog psa. On je veseo i uživa u ljubavi žene koja ga je usvojila.

Ljudi koji su okrutni prema životinjama ne zaslužuju da im iste budu blizu, a kamoli da im budu vlasnici. kako se ispostavilo, Patrikov bivši vlasnik je uhapšen i zbog drugih prekršaja. Na sreću, svi koji su učestvovali u Patrikovom oporavku verovali su u njega i nisu odustali. naučio je da veruje ljudima, ali samo onima koji to zaslužuju!
kuta2
(Hefty)