NESTALA MAJKA DVOJE DJECE PRONAĐENA MRTVA: Suprugu u posljednjoj poruci na Fejsbuku napisala…

Tijelo Sanje Grujić Blagojević (42) iz Borče (Beograd, Srbija), koja je nestala prije više od mjesec dana, pronađeno je u utorak oko 12 sati nedaleko od Pančevačkog mosta, na lijevoj obali Dunava.

Leš koji je plutao primijetili su prolaznici i o tome obavijestili policiju, a na obdukciji i prepoznavanju utvrđeno je da je riječ o nestaloj ženi.
Sanja Grujić Blagojević, majka dvoje djece, nestala je 4.1. ove godine, kada je, kako je porodica objasnila, krenula na posao. Njenu torbu pronašli su prolaznici na Pančevačkom mostu, a u njoj dokumenta i oproštajno pismo.

– Do danas smo se nadali da je ipak živa, iako je sve ukazivalo na to da se ubila. Nismo mogli da se pomirimo s tim da je samo nestala. Nažalost, desilo se ono najgore. Svima nam je strašno teško, užasno je ono kroz šta prolazimo – rekao je Sanjin suprug Stevan.

On je dodao da želi da zahvali svim dobrim ljudima koji su ovih mjesec dana dijelili s njima agoniju i pokušavali da pronađu Sanju.

POSLJEDNJA PORUKA. Blagojevićeva je tog dana krenula na posao. Njen sin je naveo da je sve bilo uobičajeno, izgledala je normalno, nije bila neraspoložena, utučena, niti uzrujana. Posljednju poruku Sanja je poslala svom suprugu preko Fejsbuka, u kojoj je napisala: “Volim te”, a potom joj je Internet bio ugašen.

Sanja je posljednja dva mjeseca radila u jednoj cvjećari, a prema priči prijatelja, voljela je ples i bila član škole “Danca del arte Belgrado”.

(Doznajemo.com/Informer)