NIJE ČOVEK, VEĆ ZVER! Nikad ne spava, JAK je kao 260 konja, a SEKSA se čak 15 puta dnevno

Najsnažniji čovjek na svijetu Sajed Muhamad Ahmad živi u Egiptu sa svoje četiri žene. Zovu ga Hulk, a ženio se čak 25 puta i otac je 35-oro djece.

Medicinska istraživanja su pokazala da snaga ovoga čovjeka iznosi 260 konjskih snaga, a on sam kaže da je njegova snaga dar od Boga.

– Pokušavam da je prikrijem, ne volim da se dokazujem i pokazujem. Ne želim da me se ljudi boje ili da se ružno osjećaju jer sam ja jak, a oni nisu – izjavio je Ahmad, dodajući da je vijernik i da je jako skroman čovjek.

Nije mu dozvoljeno da radi zbog ogromne snage koju poseduje. Razlog koji je naveden u medicinskom izveštaju jeste da ne sumnjaju da je on dobar čovjek, nego ukoliko bi se na radnom mjestu desila neka provokacija kolega, mogao bi ih nenamjerno povrijediti, zbog toga ima zahtjev kojim mu se zabranjuje da radi.

Ova momčina takođe ne smije da uže ni u policijsku stanicu ili zatvor. Medicinski izvješaj takođe navodi da ima jaku polnu zrelost, seksualni apetit koji ga „obavezuje“ da sa svojim ženama ima 15 puta dnevno polne odnose.

Sajed kaže da je to razlog zašto ima četiri žene, jer ako bi imao samo jednu, onda ne bi mogao da funkcioniše. Snagu je nasledio kaže od oca koji je takođe imao neverovatnu snagu.

– Moja snaga jednaka je 260 konjskih snaga, dok je snaga moga oca jednaka 840 konjskih snaga – izjavio je on..

Sayyed Muhammad Ahmad nikako ne spava, kaže da nije spavao od kada se rodio.Zanimljivo je i to da je ovaj nadareni čovek prilikom rukovanja s nekim ne stišće ruku jer ne želi namerno nekoga da povredi. Njegova omiljena hrana je sirova ovčetina i velike količine maslaca koje mu daje snagu, s ovom hranom “obični” čovek ne bi preživeo.