NIJE MI ŽAO ŠTO SAM IH UBIO, IZNERVIRALA ME JE ŠTO SE NIJE OPIRALA DOK SAM JE TUKAO: Ispovest monstruma iz Veternika

Sabo je na saslušanju u policiji izjavio da ga je najviše izirititalo to što se Slavica nije opirala i plakala dok ju je on tukao. Zato je sa udaraca rukama i nogama prešao na nož

Arpad Sabo, koji je u nedelju uveče u Veterniku ubio svoju suprugu Slavicu i dvomesečnu ćerku, izjavio je u policiji da je to uradio jer je sumnjao da ga supruga vara i da devojčica nije njegova i da mu uopšte nije žao zbog tog gnusnog čina.

– Otkad je rodila, sumnjam da je moja. Ona je, doduše, uvek tvrdila da me je nikad nije prevarila, ali je u mojoj glavi bilo ludilo. Znao sam da samo mene voli, ali sada me više neće voleti. Nije mi žao što sam je ubio. A ni dete, neka je sa njim, ionako su stalno vijale zajedno – rekao je hladnokrvo osumnjičeni u policiji, prenosi dobro obavešteni izvor za beogradske medije.

Sabo je na saslušanju u policiji izjavio da ga je najviše izirititalo to što se Slavica nije opirala i plakala dok ju je on tukao. Zato je sa udaraca rukama i nogama prešao na nož.

– Uzeo sam nož i seckao je, kako bih video njene suze. Ubadao sam je do besvesti, sve dok joj i grkljan nisam prerezao. Kada sam video šta sam uradio, odlučio sam da to isto uradim i bebi, koja je spavala u krevecu – rekao je monstrum.

Međutim, osumnjičeni se na saslušanju u Tužilaštvu branio ćutanjem. Određen mu je pritvor do 30 dana.

Roditelji nastradale Slavice su još uvek u šoku nakon svega što se desilo. Govore kako neće preživeti ovu tragediju.

– Kada sam video ćerku i unukicu onako iskasapljene na stolu, zamaglilo mi se i izveli su me napolje. Sve smo izgubili. Ne vidim smisao daljeg života. Odmah smo uzeli grobno mesto za suprugu i mene pored ćerke i unuke. Nećemo izdržati ovu bol – rekao je Dušan Đurđić, Slavičin otac.

(Telegraf.rs)