NIJE SVE BILO KAO ŠTO SE MISLI: Jelenina svekrva nikada nije mogla da pređe preko jedne stvari!

Policija sumnja da je u ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović (33) umiješana i jedna žena, čiji se identitet za sada ne otkriva. Poslije svadbe netrpeljivost između svekrve i snajke je bila sve jača. Svekrva je Zoranu govorila…

Nastavljajući istragu ovog svirepog zločina, policija je izvršila pretres stana i porodične kume Vere, pa tako ispituje i njen odnos sa Zoricom Marjanović, svekrvom pokojne pjevačice od koje se navodno ne razdvaja. Takođe se provjerava i odnos ubijene Jelene i njene svekrve.

I kuma na pretresu

Kuma Vera živi takođe u Borči, a ispitivana je i pretresan joj je stan jer je u bliskim odnosima s porodicom Marjanović.

Komšija porodice je naveo da odnos svekrve i snaje nikada nije bio sjajan, kako se to predstavlja javnosti.

– Jelenina svekrva nikada nije mogla da pređe preko toga što se Zoran razveo od prve žene zbog Jelene, to jednostavno nije mogla da preboli. Inače, svi znamo da su se Jelena i Zoran upoznali još u vrijeme dok je on bio u prvom braku i da su se čak njih dvije družile. Međutim, poslije svadbe netrpeljivost između svekrve i snaje je bila sve jača. Svekrva je Zoranu govorila da ga druga žena često “prevodi žednog preko vode“ i smetalo joj je što su njih dvoje stalno zajedno. Na sve načine je pokušavala da ih razdvoji, pravdajući se da je to za njegovo dobro – rekao je izvor.

(srbijadanas.com)