NIKADA NE BISTE POGODILI: Ovo je pravi razlog zbog čega su se Zorica Brunclik i Saša Popović posvađali!

Zorica Brunclik i Saša Popovića prekinuli su prijateljstvo i saradnju zbog zadnjice Ane Nikolić, saznaje Informer. Problem je nastao kada je Prva televizija, na kojoj se emituju “Zvezde Granda“, pustila prilog od dva minuta sa Zoričinog koncerta u Sarajevu, dok je pozadini atraktivne Paraćinke posvećena duplo veća minutaža!

Zbog toga je Zorica zapravo odlučila da se povuče iz žirija sve dok se ovo muzičko takmičenje bude emitovalo na Prvoj. Miroljub Aranđelović Kemiš je poslije spornog priloga odmah poslao SMS poruku vlasniku “Granda“.

– Kemiš je poludio kad je vidio da je pjevačici koja ima 40 godina karijere posvećeno dva minuta u prilogu, a zadnjici Ane Nikolić čak pet. On je to otvoreno i rekao Popoviću, jer su navikli da ne kriju jedan od drugog šta misle i šta im smeta. Kemiš mu je samo skrenuo pažnju da to nije korektan odnos prema Zorici, ali su se stvari potom otrgle kontroli – kaže naš sagovornik.

Čak i u SMS poruci poslatoj Saši Popoviću, koju je objelodanila “Grand produkcija“, vidi se da je Kemiš naglasio da Zorica više neće kročiti na Prvu:

– E sad je ovo naša odluka… i nadam se da ćeš nas razumjeti i između nas ništa neće promijeniti (ako ti to hoćeš-naravno), od ovog trenutka Zorica nije više član žirija dok god si na TV Prvoj.

Sukob se dodatno zahuktao kada je Popović najavio da će žiri u naredne dvije epizode morati da ocjenjuje i stajling i scenski nastup takmičara u muzičkom šou-programu.

– Brunclikovu je prvo iznervirao tretman na Prvoj televiziji, ali i u samim “Zvezdama Granda“, a zatim i ova informacija. Smatrala je da je takvo ocjenjivanje podložno manipulaciji. Na primjer neko može da dobije deset iz pjevanja, a dvojke iz druga dva segmenta, pa da ga prešiša neko ko je dobio trojku za glas. Njoj je to bilo skandalozno i nije željela da učestvuje u tome. Kad je sve to saopšteno Saši, on se iznervirao i odlučio da je zamijeni Draganom Kojićem Kebom – tvrdi izvor.

Ana Nikolić je preko svog portparola za štampu poručila da se ne bavi sukobima na estradi.

– Ma jeste li vi normalni?! Stvarno mislite da me zanima koliko se ko pojavljuje na televiziji. Da li mi vama ličimo na nekog ko se bavi time? Nemamo komentar – poručeno je iz tabora Nikolićeve.
(Pulsonline.rs)