NIKO JOJ NIJE VJEROVAO ŠTA SE DEŠAVA SA NJENIM 6-GODIŠNJIM SINOM: Onda ga je snimila i otvorila im oči!

6-godišnji Tajler Saunders iz Old Bara, Australija redovno se prevrtao i vrtio tokom noći, vrišteći od bola. Od njegovog rođenja, Tajlerovo tijelo bilo je prekriveno upaljenim ekcemima. Ekstremni bol i konstantan svrab ostavljali su dječaka i roditelje moleći se za miran trenutak.

Njegova majka Debi osjećala se bespomoćno, ona je vodila računa o stanju sina godinama i bila je preplašena time što je stanje bilo sve gore i gore. Nikada nije ni sanjala da će to trajati toliko dugo.

Doktori su dali dijagnozu “Atopik dermatitis“, što nije rijetka bolest, ali oni nisu vjerovali Debi kada im je pričala o intenzitetu stanja njenog sina. Ona je čak i snimila kako bi im pokazala stepen bola. Morala je nešto da uradi jer je Tajlerov život bio ugrožen ovim stanjem: Nije mogao da spava od bola i svraba, nije išao u školu i druga djeca su ga stalno zezala kada je i išao. Njegova majka je uradila sve što je mogla: Nosio je rukavice, mazao se raznim kremama itd. Bila je spremna da digne ruke i onda je naišla na ovog doktora na internetu.

Doktor Ričard Aron je dermatolog iz Južne Afrike koji je specijalista za dermatitis. Preko onlajn zakazivanja, doktor Aron je preporučio određeni losion, kortikosteroide i antibiotike. Debi se osjećala puno nade i kupila sve što joj je doktor rekao potrošiviši ukupno 40 dolara, ali nije vjerovala da će rezultati biti toliko dramatični.

Poslije samo dva mjeseca, Tajlerov ekcem je potpuno nestao i zdrava, mekana koža je zamijenila. Bio je to početak novog života za Tajlera. Napokon je mogao da živi bez bola i svraba, slobodan da se bavi svim aktivnostima!

(Kurir)