Nosim gaće od 188 evra i čarape od 45 evra: Ispovest Šenkija Versaćea, Albanca o kojem priča cela Srbija! (VIDEO)

– Uređenje kuće i bazena me je koštalo oko milion evra, a u ormaru mi je bukvalno sve Versaće – od kape do čarapa.

Šenkija Maslanija možda znaju samo u njegovom mestu Aračinovo. Šenkija Versaćea, međutim, zna ceo region!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovog Albanca koji živi na severu Makedonije zapazili su svi zbog opsesije robnom markom Versaće u čijem znaku je sve što poseduje. Da, dobro ste pročitali – SVE.

Zaboravite na Čedu, Divca i Novaka! Srbi, bolje da ne znate šta sve ima ovaj Albanac! (FOTO)

Kao jedan od najvećih ljubitelja svetski poznatog modnog brenda, planira da uskoro dovede popularnu modnu dizajnerku Donatelu Versaće u Skoplje, na otvoranje njegovog kafića “Versaće”. Najavljuje da će, kao i u njegovoj kući, i u lokalu biti sve u znaku popularnog brenda i siguran je da će mesto biti prava atrakcija.

– Moja opsesija Versaćeom počela je 2009. godine. Počeo sam prvo da kupujem njihovu odeću, a onda sam celu kuću uredio da ima logo mog omiljenog brenda. Obeležio sam potom i automobile, bazen, svaki komad nameštaja u kući je Versaće, pa čak i pločice u kuhinji. Moj nakit, kozmetika, posteljina, tepisi, zavese, posuđe…Apsolutno ne postoji ništa, a da nije brendirano! Zato će i kafić biti uređen u stilu prepoznatljivog znaka. Planiram i da pozovem legendarnu Donatelu na otvaranje, kaže tridesetogodišnji Šenki, koji je ima privatni biznis sa automobilima.