NOVI SNIMAK TRAGEDIJE, DOSAD NEVIĐEN: Andrej maše, skače u vodu, a onda kreće potraga za njim (VIDEO)

U snimku se vidi Andrej kako se na skakaonicu penje dizalicom, nakon čega je mahnuo svim obližnjim posmatračima

Na internetu se pojavio još jedan video-snimak koji prikazuje smrtonosni skok utopljenog Slovenca Andreja Beuca u Drinu.

U snimku se vidi Andrej kako se na skakaonicu penje dizalicom, nakon čega je mahnuo svim obližnjim posmatračima.

Nakon toga, skočio je u vodu, a u sledećem kadru spasioci kreću ka mestu na kojem je Andrej potonuo. Uplašena gomila ljudi na obali krenula je u smeru toka reke u nadi da će skakač izroniti.

Podsetimo, telo nastradalog Slovenca Andreja Beuca (34) pronađeno je nakon četiri dana potrage, čak 15 kilometara severnije od Zvornika na području mesta Kozluk. Iz CJB Bijeljina saopšteno je da je u koritu reke Drine u Kozluku, danas u 11.20 časova, pronađeno telo, i da su policajci izašli na lice mesta.

– U toku je identifikacija lica, kako bi se utvrdilo da li je reč o Andreju Beucu, tridesetčetvorogodišnjem Slovencu koji je nestao 7. avgusta nakon skoka sa mosta u Drinu, u okviru manifestacije “Zvorničko ljeto” – stoji u policijskom saopštenju.

Prema nezvaničnim informacijama, ronioci su izvukli telo muškarca iz reke Drine u kupaćim gaćama, a prve informacije potvrđuju da se najverovatnije radi o Beucu.