ONA JE RAZBESNELA CELU SRBIJU Poručila Noletu: Idi u 3LPM!

Jelena Milić, direktorka organizacije CEAS (Centar za Evro-Atlantske studije), uputila je srpskom teniseru Novaku Đokoviću preko društvenih mreža neprimjerene riječi.

Milić je na Fejsbuku i Tviteru 28. maja napisala “Idi Nole u 3 LPM“.

Kao što je poznato, Jelena Milić je jedna od najvatrenijih fanova najboljeg tenisera svijeta. Po svemu sudeći, nije joj se svidjelo to što Novak nije glatko dobio svoj meč, pa je imala svojevrstan komentar na društvenim mrežama.

Nije najjasniji razlog zbog kojeg je Jelena Milić uputila ovu vrstu poruke najboljem teniseru svijeta, ali joj je zasmetalo to što Novak nije ranije završio meč trećeg kola Rolan Garosa protiv Britanca, slovenačkog porijekla Aljaža Bedenea, ili joj smetaju uspjesi prvog reketa svijeta.

Milić je u svojoj objavi na Tviteru označila zvanički Tviter nalog Novaka Đokovića, što govori da joj je stalo da najbolji teniser svijeta pročita njenu poruku.

U svakom slučaju, njena poruka žestoko je iznervirala navijače Novaka Đokovića.

Novakovi fanovi pitali su čemu takav prostakluk, tražili da objasni zašto to radi, a bilo je i onih koji su je tjerali na isto mjesto gdje je ona otjerala Novaka Đokovića.

Zanimljivo je da je Jelena Milić neprimjerenu poruku Đokoviću ponovila i u toku jutra, i to na svojim zvaničnim profilima na Fejsbuku i na Tviteru.

(Kurir)