Ono što je Veljko uradio svojoj devojci, ne bi uradio ni jedan NORMALAN muškarac!

Veljko Ražnatović je djevojci Kseniji Bujišić oduzeo mobilni telefon i sada se na njen broj javlja isključivo on. Da li je Cecin sin toliko ljubomoran da se plaši da će njegova izabranica kontaktirati s drugim muškarcima ili je nešto drugo u pitanju, znaju samo oni, ali je činjenica da je nju posljednjih dana teško dobiti.

Do uvođenja rigoroznih mjera u njihov odnos došlo je nakon što je voditeljka Ženske televizije na Instagramu počela da se predstavlja kao gospođa Ražnatović.

Da je od Ksenije sada nemoguće dobiti komentar preko telefona uvjerila se i ekipa Kurira. Pozvali smo voditeljku na broj na koji se ranije uredno javljala kako bismo provjerili da li se udala za Veljka i zbog toga promijenila prezime na svom profilu, ali nam se javio nimalo ljubazan Ražnatović.

– Ksenija nije pored telefona, niti će ikad biti! Veljko je! Ne možete da razgovarate s njom jer ona više ne koristi ovaj broj, a neće ga koristiti ni ubuduće. Prijatno – kratko, ali direktno rekao je Ražnatović.

Izgleda da je Veljko zabranio Kseniji kontakte s drugima, a da joj telefon daje povremeno kako bi na Instagram okačila neku njihovu zajedničku fotku.

(Kurir)