OPERISANA MARIJA FERIZOVIĆ: Na korak do novog lica, pogledajte kako sada izgleda!

BEOGRAD – Marija Ferizović (21), koju je nevjenčani suprug Ahmet Marinković (40) dva dana držao zaključanu u iznajmljenom stanu u Kaluđerici i zvjerski se iživljavao nad njom, operisana je jučer u Kliničkom centru Srbije (KCS). Kako saznajemo, njoj je pod opštom anestezijom operisan nos, a hirurška intervencija rađena joj je i na vilici, na kojoj je bilo i starijih povreda.

– Ljekari su najprije morali ponovo da joj slome nos, čija je kost srasla, a potom da izvrše kompletnu korekciju – kazao je za Kurir izvor iz KCS.

Ferizovićevoj, pored mnogobrojnih povreda koje je imala, najteže su zapravo bile te na glavi, odnosno licu, gdje je imala i opekotine od usijane metalne cijevi, kao i od usijanog žileta, koje je monstrum zagrijavao na ringli.

U bolnicu je jučer primljena sa otežanim disanjem, a zbog povrede vilice teško je govorila i gotovo da nije mogla da jede čvrstu hranu.

– Marija je jučer nakon operacije bila pospana od anestezije i prebačena je na intenzivnu njegu, gdje će biti pod ljekarskim nadzorom. Ljekari su zadovoljni ishodom operacije i vjeruju da će nakon oporavka sve povrede nosa i vilice biti sanirane – dodaje naš izvor.

Ferizovićeva bi nakon kompletnog oporavka trebalo da bude saslušana u Drugom osnovnom tužilaštvu, koje protiv njenog nevjenčanog supruga vodi istragu zbog nasilja u porodici. On se od hapšenja nalazi u pritvoru.

Marija je jučer pred početak operacije kazala za Kurir da doktori imaju razumijevanja za nju jer su svjesni šta je sve preživjela. U bolnici je s njom i njena majka Elizabeta, koja će se tokom njenog boravka u bolnici brinuti o njenoj djeci.
mari2
(Kurir)