OPET JE NAPADAJU: Pokušali ismijati Karleušin izgled, ali onda je uslijedio brutalan odgovor internet korisnika da su požalili!

Muzička zvijezda Jelena Karleuša je već dugo vremena na meti jedne medijske grupacije u Srbiji. Svako malo vremena, Jelenino ime se spominje u negativnom kontekstu, kada su u pitanju njihovi listovi, portali ili web emisije. Ovoga puta, JK su zamjerili na njenom izgledu… Pokušali su osporiti njenu vitku liniju, zbog koje dugo vremena važi za najbolju se*s bombu na estradi, no uslijedili su brutalno jasni komentari, i to ne njenih vatrenih fanova, već čitatelja samog medija, koji je opleo po pjevačici.

Muzička zvijezda Jelena Karleuša nikako nema mira. Svako malo oko nje izbije neka frka, a najčešće od strane medijske grupacije u čijem vlasništvu je nekoliko dnevnih i sedmičnih listova, te internet stranica.

Svako ko imalo prati rad Jelene Karleuše ili zbivanja na estradi, upućen je u to kako je trenutna članica žirija Zvezda Granda meta određenih medija u Srbiji, a sa čije strane prima žestoke uvrede. JK je upravo zbog toga bila primorana da podnese par tužbi, a očito to nije dovoljno da se zaustavi pisanje u negativnom kontekstu, kada je u pitanju njeno ime.

Ovoga puta je nastao haos oko fotografije sa Jeleninim mlađim kolegom Darkom Lazićem. Folker je na svoj Instagram profil postavio fotografiju sa Jelenom Karleušom, nastalu nakon uspješnog nastupa u Švicarskoj, gdje su te večeri oborili rekord posjete. Rijetko ko bi našao manu Lazićevoj fotki. Ista je za kratko vrijeme prikupila skoro 4000 lajkova, a dvije-tri osobe su imale riječi uvrede na račun pjevačicinog izgleda, što je bilo povod da se u prepisku uključe i Jelenini fanovi.

Jedan medij je sve to iskoristio i objavio priču kako je Darko Lazić samim postavljanjem fotografije “ispalio JK, jer je objavio fotografiju bez fotošopa“, i ne sluteći da će upravo njihovi čitatelji osuditi “pljuvačinu“ po Jeleni. Prenosimo neke od komentara:

– “Žena koja je rodila dvoje djece izgleda fantastično. Ne treba joj fotošop.“
– “Ajme, koji ste vi… Ona ima karakter, iskrenost, stav, može i gola da hoda, umije da iznese…“
– “A, šta joj fali na ovoj fotografiji, super izgleda.“
– “Ma ona je savršena i kada spava, lijepa je.“

Mi nemamo zamjerku na račun divinog izgleda, a vi?

Ekskluziva.ba